onsdag 25. mars 2009

DA ER DATO FOR TRANSPLANTASJONEN KLAR!!!!!

DA er det klart, og vi har endelig fått dato for transplantasjonen. Så hvis alt går greitt fram til da, og begge to holder seg friske, så har vi faktisk unnagjort transplantasjonen om 3 uker!!!!! 15 April er den magiske datoen, med innleggelse den 13`nde! Dette har vi ventet på i over et 1/2 år, og nå når den først kommer, så sitter vi med ei følelse av at det kommer litt for fort på oss.....forstå det den som kan:) Men at det er en merkelig tanke er iallfall sikkert samme hvor "forberedt" vi tror vi er!
Men det skal bli godt å komme igang. Blir nok en litt spesiell påskefeiring i år vil vi tro!!
Ellers har vi vært på kontroll idag , og legen var veldig fornøyd med alt. Vekta var idag på 9155g, og prøvene var greie. Ellers synes de hun har blitt sterkere på kort tid, noe vi sier oss enige med selv også!
Så nå blir det nok hektisk aktivitet i uglemsmoen 25 i 3 uker fremover med alt som skal ordnes både praktisk og papirmessig. Det har bl.a ennå ikke blitt noe ny bil, men vi jobber med saken!! Må nok få litt fortgang på dette. Pappa Jon Håkon har også bursdag neste uke som vi skal feire, og ikke minst kommer påska snart..... Så de neste 3ukene går nok fortere enn fort.....!!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Så godt at dere har fått dato for transplantasjonen. Håper alt går bra fremover, slik at dere får gjennomført den! Tenker masse på dere der oppe. Det har vært spennende å kunne følge med dere på bloggen. Og all motgangen dere har hatt i det siste med bil og veranda og virus, det blir nok glemt når transplantasjonen kommer :)
    Stor klem fra Linn i Ålesund

    SvarSlett
  2. Oi, ja det blir spennende. Skjønner godt at dere synes transplantasjonen kommer for fort. Hadde garantert tenkt slik selv. Moro å se at Synne er blitt sterkere. Vel, dere får kose dere i påska og en masse lykke til med operasjonen.

    Hilde og co :-)

    SvarSlett