onsdag 18. mars 2009

I medgang - og motgang....

Aller først, og det viktigste; ENDELIG har vi fått sett 9 tallet først på vekta:) Idag har mamma og Synne vært på 18mnd kontroll med veiing, og der stod det 9060g på vekta....HURRA!!!!! Her i huset "feirer" vi alle slike milepæler!! Så i vår målestokk ble RS-viruset som et "barneskirenn" å regne....:) Selvfølgelig ville vi ha vært det foruten, men når vi nå i ettertid ser hvor bra hun tilsynelatende taklet det, så har det vært en nyttig erfaring. Hosten hører vi sjeldnere og sjeldnere samt at det har blitt tilsvarende mindre oppkast, så nå føler vi at vi er i normalt gjenge igjen!
Og da, når vi endelig skal få kose oss med noe positivt skjer det igjen!!! Igår kom det takras med is som tok knekken på verandaen og varmepumpa som henger...ehhh HANG under verandaen. Det skal liksom INGEN ENDE TA!!!!!!!!!! Heldigvis kom onkel Kristian, Berits bror på besøk igår, slik at Jon Håkon og han fikk løftet opp verandan og satt under noen stokker som den nå foreløpig hviler på, til vi får gjort noe mer med den. Elektrikkern kommer idag for å se på varmepumpa, og med vår lykke nå for tida så har den sikkert gått heden!! Synes vi på en måte har fått nok motgang den siste tiden, med kondemdert bil, RS-virus, ødelagt parabol+++ MEN dette blir bare bagateller så lenge Synne har det bra. Men det er klart det merkes i lengden å få en ny smell gang på gang!!! Vi prøver å se positivt på det, og jeg måtte smile da jeg fortalte om verandaen til Jon Håkon på arbeid igår, hvorpå han etter noen minutter sa; " ååå.... no vart æ glad da æ kom på at vi IKKE hadd parkert bilan under verandaen" Galgenhumoren har nok "reddet" oss mange ganger ila siste par årene:):)


Kristian og Jon Håkon i aksjon under verandaen, med livet som innsats..... Pumpa til venstre på bildet har nok hatt bedre dager!!

1 kommentar:

  1. Det va da jaggu itj måte på uflaks! D sies at en itj fe mer motgang enn en tøle men en kan nå lure en gang iblant på d da!!!! Topp å lese at Synne vokser og at den spennende transplantasjonen er et skritt nærmere:-) Må sies og at da e lest om takraset dort kom d et takras me ås og....scary....
    Helsing frå ås oppi Ståkkåm

    P.s: Toyota avensis....;-)

    SvarSlett