fredag 20. mars 2009

Ukslutt!

Da var nok ei uke over, og vi begynner å nærme oss slutten av mars. For vår del har det vært ei uke på godt og vondt, men vi håper ting vil ordne seg etterhvert. Nå ligger Synne i drømmeland etter en dag med både en liten trilletur og et lite sprøytestikk. Synne får som tidligere nevnt ei sprøyte (EPO) en gang hver 14`nde dag. Denne skulle vi ta på helsestasjonen da vi var der på 18mnd kontrollen på onsdag, men det husket mamman først da vi gikk inn døra på helsestasjonen. Så da var de så snill, som de alltid er, å komme hjem til oss idag for å sette sprøyta. DET er service det!!! Vi har god kontakt med helsestasjonen her i selbu, og vi føler de ikke vet hva godt de kan gjøre for oss, noe vi setter stor pris på!!
Ellers driver vi å leter etter ny bil da. Prøvde en Nissan x-Trail igår uten å bli veeeldig overbevist, så nå føler vi at vi er like langt......uten å helt vite hvor det er:) Men men, det er da tross alt bare en bil....
I morgen skal Synne på overnattingsbesøk hos mormor igjen. Mormor skal være barnevakt mens mamma og pappa skal på besøk hos Kristine og Lars Einar på kvislabakken. Dette gleder vi oss veldig til, for det er alltid trivelig selskap:) Berit, Synne og mormor tar turen på Levanger på litt møbelhandel og diverse imorgen, mens pappsen blir med Kristian oppi Granåsen på skiskyting. Blir nok en spennende dag det også:)

Vi ønsker dere alle ei god helg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar