tirsdag 3. mars 2009

Endelig har vårsola tittet frem. Idag har vi storkosa oss ute både på tur i meisen og på akebrettet. Med all den snøen som ligger her, vil det gå noen uker før det blir bart. Det er jammen ei fin tid vi går i møte:)
I helga har vi feiret bursdager, alltid like trivelig å være sammen med slekt og venner! På lørdagen gikk vi en laang tur med Synne i pulk, og hun sov i nesten 2 timer, så det er ingen tvil om at hun koser seg der:) Vi var forøvrig på Stjørdalen og hentet leiebil på lørdags ettermiddag. Der sto en ny og flott Rav 4 og ventet på oss, så nå kjører vi standsmessig og trygt. Det er vel fare for at det blir en "dyr" leiebil, for det frister med en slik en i bilparken:)
VM konkurransen er nå avgjort, og det er klart at Berit tapte med et poeng på målstreken av sin svoger Morten, gratulerer!! Vi har latt oss imponere av Petter Northug med gull på 5mila. Han er det vi på trøndersk kaller "karåt" og "storkjæfta", men viser at han kan stå for utspillene sine. Så lykke til videre Petter, du vil nok gi oss mye underholdning i årene framover!
Idag skal vi gjøre oss klar for Oslo tur. Vi drar imorgen, først på en vanlig kontroll med blodprøver på St Olavs, før det bærer med fly til tigerstaden. Der blir vi liggende en natt på pasienthotellet. På rikshospitalet blir det gjort en blæretrykkstest på Synne, mer enn det vet vi ennå ikke. Men det har en sammenheng med nyresvikten og den forestående transplantasjonen. Når vi nå pakker må vi være sikker på at vi har med tilstrekkelig med mat og medisiner. Så det blir noen dobbelsjekkinger før avreise.
Da skal jeg og Synne begynne med dagens middag. Idag byr vi på ovnsbakt laks med masse grønnsaker, noe som vil falle i god smak hos han som snart kommer hjem fra jobb:)
Så kos dere ut i vårsola folkens:)

1 kommentar:

  1. Lykke til med Oslo-tur. Håper dere får vite noe mer på Riksen

    SvarSlett