mandag 9. mars 2009

Nærmer seg heimreise!

Da har vi hatt legevisitt og håpet om snarlig heimreise har steget betraktelig. Vi her enda ikke fått svar på virusprøven, men at det er ei forkjølelse av en eller annen sort er det ingen tvil om. Synne ligger i vogna her og tar en formiddagsdupp, og snorker som en voksen mann:) Ingen tvil om at vi er dett i desa nei! Vi tok en ny runde på vekta idag, og den viste gledelige 8930!!!! Så dette går jo rette veien:) Vi har økt litt i mengde pr dag i helga iom at hun har kastet opp endel. Dette har i tillegg ikke gitt nevneverdig mer oppkast, så da fortsetter vi med det framover i håp o at det hjelper på vekta!
I går søndag var Berit en tur på Nidarøhallen og kika på Malin spilte håndballkamp. Godt å få seg noen avvekslinger fra sykehuset innimellom. Mormor, tante Solveig og Malin ble med en tur oppom her etter kampen, til stoor glede for Synne:) Hun viste fram alle sine kunstner med stor entusiasme. På kvelden kom det inn et annet par fra Selbu på avdelinga, så det var trivelig å få tatt en prat med kjente fjes her oppe:)
Nå begynner vogna her å røre merkbart mye på seg, så da er det vel bare å legge fra seg PC`n og "redde" tuppa fra å måtte ligge et sekund for mye:) Tålmodet har hun ikke kunne fått fra mora, for der er det intet å hente:)) Det er bra pappan er rikelig utstyrt med det!!

1 kommentar:

  1. Nå ser det ut som dere får dra hjem snart. God bedring til Synne! Forkjølelsen går nok over etter en tid, selv om det var tøft for dere alle tre ei stund. Håper dere får ei rolig tid framover.

    SvarSlett