mandag 9. mars 2009

Endelig hjemme igjen!

DA er vi endelig hjemme i Selbu igjen, med ei litt pjuskete prinsesse i bagasjen! Det ble idag konstantert at Synne har RS-viruset, noe vi egentlig hadde mistanke om hele tiden selv. De som jobber i teamet rundt Synne er ikke veldig henrykt over at dette kommer nå, inkludert oss selv, men vi er alle enige om at i disse tider er det vanskelig å unngå! Men vi må nok som foreldre innskjerpe våre forhåndsregler i tiden framover, vel vitende om at det slettes ikke er uunngåelig å pådra seg sykdommer av ymse slag. Vi har faktisk vært veldig forskånet for dette, så det skulle vel egentlig bare mangle at også Synne måtte igjennom noe så vanlig som et virus! Når det gjelder St Olavs så må vi påpeke at vi er stort sett veldig fornøyd med alt og alle som jobber med Synne. Det være alt fra hennes faste lege, vår koordinator og alle de forskjellige sykepleierne vi er i kontakt med. Vi blir stort sett losjert inn på kirurgisk avdeling når vi er innlagt, fordi det er der de kjenner oss best. Der vet de ikke hva godt de skal gjøre for Synne-tuppa, og oss foreldre. Må også berømme koordinator Grete som til enhver tid står på pinne for oss. Det er bare å ta en telefon til henne, så ordner hun opp! Vi er prisgitt å ha sånne folk rundt oss i den situasjonen vi er i:)
Prinsessa synes nok det var godt å finne igjen senga si, for henne har vi ikke hørt mye til siden vi la henne for kvelden. Fikk lagt henne på siden på et kjølig soverom, i håp om å berge den verste hosten! Så langt har det fungert bra:)
Mamman måtte "renn av sæ" da hun kom heim, så nå har jeg nettopp vært ut på en joggetur i måneskinnet!! Kjempeflott var det:) Tror nok pappa Jon Håkon har store planer om å lufte seg en tur han også, sykehuslivet er ikke akkurat skapt for de store aktivitetene!

Da må æ bærre skyndt mæ å føy på; Gratulere med investeringa bror:):)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar