mandag 16. mars 2009

Ny uke- nye muligheter!

Da var en vellykket helg unnagjort! Berit har vært på en meeget trivelig tur på Stuggudalen, og vil påstå hun får et langt liv dersom det stemmer at en god latter forlenger livet:) Håper å få gjort dette til en årlig happening!
Synne og pappa har kosa seg i Tydal hos bestemor, bestefar og tante Inger Heidi. Der har hun styrt showet bra, og kosa seg i glansen av all oppmerksomheten. Pappa fikk gått en bra skitur på søndagen. Formen til Synne går fortsatt riktig vei, med stadig mindre hoste og snørr. Så viruset er nok om ikke lenge på tur ut av kroppen.
Ellers driver vi og leter etter ny bil. Jakten bør nok intensiveres snart, for det er begrenset hvor lenge vi kan ha leiebilen.....dessverre:) Som tidligere nevnt er vi godt fornøyd med Rav4, men har sånn smått begynnt å titte litt på Nissan x-trail. Det som er interessant med den er at den kan se ut til å ha et "mye" større bagasjerom enn Rav`en, noe vi setter høyt på ønskelista. Blir vanskelig å erstatte Chrystler`n på dette omerådet!! Er det noen av dere der ute som har erfaring med Nissan X-Trail, så kom gjerne med tilbakemeldig på det!! Enten med en kommentar her eller om dere slår på tråden!

Ha en fin ettermiddag:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar