fredag 13. mars 2009

Snart helg!

Da er det fredag og helg igjen. Allerede en uke har gått siden vi ble innlagt på St Olavs!! Idag har vi vært på veiing, og Synne har gått fint opp i vekt igjen. Idag stoppet den på 4910g!! Begynner virkelig å nærme oss det magiske 9-tallet:)
Formen hennes er stadig stigende, og humøret er så absolutt kommet tilbake. Hun sliter fortsatt med litt vond hoste og mye snørr, men oppkastene er ikke så hyppige lenger. Så vi må nok si at hun har kommet seg fint igjennom denne virusen, forholdene tatt i betraktning:) De siste par dagene har hun vist mer interesse for å stå på føttene, så det er gledelige framskritt for mamma og pappa:)
Nå holder mamma på å pakke til hyttetur med trivelige damer på Stuggudalen. Der skal vi kose oss med god mat og drikke, spabad og masse latter:):):) Kjærkommen avkobling fra hverdagens realiteter! Synne og pappa skal styre fortet, og det blir nok en tur til farmor og farfar i Tydal, som gjerne vil ha Synne på besøk:) Ellers er det nok muligheter for at det blir litt tv-sport på Synne og pappa i helga!

God helg alle sammen:)

1 kommentar:

  1. Her kommer en liten hilsen fra oss i Ståkkåm. Godt å lese at Synne er på bedringens vei. Det er ikke moro når de små blir syke :-( Vi følger spente med og tankene går ofte til dere. P.S Toyota e bæst!!!

    SvarSlett