søndag 4. oktober 2009

Ukene flyr....og imorgen er det ny merkedag:)

Ja, det er ikke måte på hvor dagene flyr!! Det er allerede en uke siden siste oppdatering her på bloggen, og dette blir nok omtrent det tidsintervallet vi kommer til å ligge på i tiden framover, dersom det ikke skjer noe spesielt. Vi begynner nå å tilnærme oss en vanlig hverdag. Jon Håkon er godt igang på jobben, og som dere ser i overskriften, skjer det store ting imorgen. Synne starter nemlig i barnehagen, og det er så absolutt en merkedag for familien Slungård. Synne skjønner fint lite av maset fra mamma om barnehagen sent og tidlig, men hun vil nok forstå etterhvert:) Vi tror og er temmelig sikker på at hun vil få det kjempebra der, og forhåpentligvis vil hun også her motiveres til videre utvikling, spesielt motorisk og ved spisetrening!! Vi er veldig spente, men vi gleder oss også til å se hvordan barnehagen vil påvirke Synne. Samtidig ser vi også selvfølgelig "faren" med alle sykdommene man lett blir eksponert for i barnehagen. Synne vil nok ikke være noe unntak her, spenningen er om hvor fort hun vil kunne ta seg igjen, siden hun har lavt imunforsvar. Ellers er vannkopper et FY-ord!!! Derfor ønsker vi ALLE som kan være en smittefare for Synne gir oss tidlig beskjed om dette. Men vi er klar over at det kan bli vanskelig å unngå smitte.

Ellers har Synne gått ned i matmengde i håp om at hun skal få bedre matlyst. Vi synes vi kan se litt framgang her, og at det kanskje har påvirket dette. Men samtidig har Synne den siste uka vært mye mer utilpass og sutrete enn vanlig, så det påvirker nok henne mye at hun ikke er tilstrekkelig mett om dagene. Stakkar lita, vi vet jo alle hvordan det er å ha lite å "gå på". Samtidig har det nok også blitt mer vilje i den lille kroppen, heldigvis sier vi bare til det.......foreløpig:)

Samtidig som at hun nå begynner i barnehagen, holder vi også på å ommøblere i heimen slik at Synne skal få sitt eget soverom. Håper hun vil slå seg til ro med det, og med hennes sovehjerte for tiden, tror vi det må gå bra. I helgen har hun sovet til 09.30 begge dagene, til foreldrenes store glede. Måtte det bare vare:)

Skittværet siste uke har gjort sitt til at vi har for det meste hvert inne. Så da har vi hatt rikelig tid til å trene på å gå, og nå er hun ikke vanskelig å lokke ut på noen steg imellom mamma og pappa:)
I helgen var været ikke så aller værst, så vi dristet oss til litt utearbeid, og nå er rekkverket på plattingen snart på plass!

Nå skal vi straks ta kveld her, etter litt hektisk "barnehagestartgjøremål" Har bl.a gjort unna en stor dunge med merking av klær. Har bare hatt "2år" på meg, men selfølgelig ble det utsatt til ikveld!! :=)

Ha en fin uke alle sammen!

1 kommentar:

  1. Hei Berit.
    Fikk i dag se repotasjen av dere som var i se og hør, av Karin i 4G. Godt å se at det går så bra med dere.Jeg har virkelig tenkt mye på deg og dine siden sist vi snakket med hverandre på DMMH.jeg må si at dere alle er utrolig tøffe. Dere skal ha all heder og ære,selv om at dere selvfølgelig må stå på for solstrålen deres.
    Artig å se hvordan det går med dere via denne bloggen.
    Vennlig hilsen Kristin S i 4G

    SvarSlett