torsdag 8. oktober 2009

Endelig barnehagestart


I kveld var Synne med å skru sammen grinda som skal stå foran vedovnen.

Starten på denne uka ble ikke som vi hadde tenkt. Mandag morgen fikk Synne feber, og vi skjønte raskt at en ny urinveisinfeksjon var på vei. Men selv om Synne var litt utilpass og hadde feber, var hun ikke så slapp og dårlig som vi er vant med. Derfor håpte vi at en rask start med antibiotika kunne føre til at vi klarte å snu det raskt. Det har vi også klart og nå er Synne tilbake i full vigør.


Synne og mammsen i full sving med å få ferdig platten.
Naturligvis ble det ikke noe barnehagestart mandag. Men i dag dro mamma og Synne til Innbygda barnehage for aller første gang, og det ble en pangstart. Mamma mente at fire timer var nok den første dagen, men det syntes ikke Synne, som så absolutt ikke hadde tenkt å bli med hjem. Det er godt for oss som er voksne å se at hun finner seg så godt til rette sammen med de andre barna i barnehagen og ikke minst med de voksne som hun skal ha rundt seg. Neste barnehagedag for Synne blir nå onsdag, da Synne har fri på fredagene og det er planleggingsdag på mandag og tirsdag.

Synne koser seg med pizzafyll og en liten pizzabit.

Ellers så har dagene denne uken gått med til å få unna mange småoppdrag her i hjemmet. Vi er i full gang med å lage eget rom til Synne og i neste uke kan Synne forhåpentligvis sove sin første natt på eget rom. Det blir spennende, ikke minst med tanke på at hun har våknet i halv fem-tida flere dager denne uken. Da har kjeften gått i ett i flere timer og hun har så absolutt ikke skjønt hvorfor mamma og pappa har vært så trøtt.


Sist fredag besøkte vi onkel Kristian hele gjengen. Her er tante Solveig i full sving med å lære Synne å spise Cheese Doodles.

I kveld har vi hatt besøk av Marne (Malin) og tante Solveig. Det var stas for liten og stor, og Synne har behov for å vise kunster til alle for tiden. Flere og flere ord er også på plass, og nå er det ordet godteri som er i skuddet. Ikke vet vi hvorfor hun sier akkurat det, for her spises det knapt godteri i det hele tatt :-)
Nå er det kveld i Uglemsmoen 25, og litjmor har sovet i mange timer allerede. Det er snart leggetid for store også. Natti, natti og sov godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar