mandag 12. oktober 2009

Nytt familiemedlem:)

Da er det ny uke-nye muligheter. Vi har brukt helga på hver vår kant. Jon Håkon og Synne har vært til bestemor og bestefar i Tydal. Der har det vært storarbeid med trefelling på tomta. Synne har passet på bestemor og tante Inger Heidi mens pappsen har vært tømmerhogger.

Selv var jeg på Stjørdalen fra lørdag til søndag. Lånte loftsstua til modern og inviterte mange damer til en trivelig aften med ost og kjeks og god drikke. Det ble kjempetrivelig, og mye latter:) Godt med litt påfyll av den sorten!!

Jon Håkon og Synne hadde med seg et nytt familiemedlem hjem fra Tydal. En svart/brun/grå lodden liten skapning som allerede har fått prøvd seg på nysgjerrige små barnefingre. Kjempestas med kattepus, og det mjaues fra både katt og barn i skjønn forening. Håper etterhvert at Synne skjønner at dette ikke er en levende dukke man kan gjøre som man vil med, men til da blir det nok noen prøvelser for pus, som foreløpig er navneløs. Hun er allerede både trampet på og løftet opp langt etter fornuftige forskrifter, til mammas store bekymring. Men pusen fotfølger Synne, så den tåler nok en støyt, og det er bra!! :)

Denne uka har vi forøvrig også en liten merkedag. Den 15`ende oktober er det et 1/2 år siden transplantasjonen. Gurimalla hvor blir tiden av!?!!? Helt utrolig hvor fort det har gått. Og idag, har Synne gått og gått og gått. Hun slipper seg og trasker iveg. Mistenker at det har vært litt gå-trening i Tydal i helga. For nå kan vi endelig si at hun går!!!! Kryss i taket for det:)

Ellers er tankene våre for tiden ofte hos Andreas m/fam som har vært gjennom mange prøvelser den siste uka. Vi krysser det vi kan i håp om at alt skal gå bra. Det MÅ det!! Det blir feil å si at vi vet hva de går igjennom, men mye av de samme følelsene og tankene tror jeg nok vi selv også har hatt med alt det vi har vært igjennom. Vi kan bare ønske lykke til videre til liten og stor! Dere er supertøffe!!

Nå må jeg bare slippe taket på tastaturet, for det kom et par småfingre og hentet tak i hendene mine. Så nå er vel tanken at vi skal trene på å gå i trappa tenker jeg, for det er populært!!

Ha en fin uke alle sammen:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar