torsdag 22. oktober 2009

Synne i klart bedring!

Da er vi kommet til torsdag og vi har vært her på St Olavs siden mandag. Vi har nå sluppet ut fra "fengslet" på isolatet og har nå fått rom på Barn1, medisin. Det gjør sykehuslivet mye enklere å takle.
Synne er også i mye bedre form, og synes det er superdupert å få traske å gå i gangene her, og "Hei`e" på kjente og ukjente:) CRP var på 290 på det høyeste, men er nå gått ned til 70. Feber og oppkast har vi heller ikke sett noe til siden mandag, så det her lover bra. (Bank i bordet x 3 :) )

Nå venter vi igrunn her bare på svaret av urinprøven for å se hvilke bakterier som er så sinna!!! Når det svaret foreligger, kan de bestemme hvilken antibiotika som tar knekken på disse ulumskhetene, og vi kan få dra hjem igjen. Typisk nok har Synne egentlig avlastning i helga, fra i morgen av. Nå har vi bestemt at det iallfall ikke blir noe før lørdag, men helt sikkert vet vi ikke før imorgen.

Ellers idag har Synne byttet til ny knapp på magen. Dette er en prosedyre som skal gjøres omtrent hver 3`dje måned. Nå har hun fått en som er litt større og forhåpentligvis passer henne perfekt.

Har nå avtalt med Jon Håkon, som nå er på jobb, at jeg tar bussen til Selbu i ettermiddag og blir der til imorgen. Der venter en liten kattepus som ikke skjønner bæra av hvor det plutselig ble av alle sammen:) Den lille kattefrøkenen er renslig og flink, så ingen fare med det. Men likevel bør hun slippe å være mange dagene alene. Samtidig får jeg meg en liten "time-out" fra sykehusets fire vegger. Har knapt nok vært utenom dørene her siden mandag, og med det flotte været vi nå har hatt, begynner rastløsheten å sprenge på...:)

Må bare tilslutt sende en liten hilsen til fam Reitan/Stokke på Riks`n! Vi blir såååå glad når vi hører gode nyheter derifra. Nå ser det ut som ting endelig stabiliserer seg, du er jammen litt av en tøffing Andreas!!! Mange klemmer til dere alle 4!! :)

Tror jammen jeg sendte alle klemmene til Riks`n jeg, så da blir det ingen igjen til dere resten. Men dere får likevel ha en fin dag:=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar