mandag 26. oktober 2009

Ny uke-nye muligheter!

Ja, da har vi gjort unna ei ny avlastningshelg for Synne sin del. Etter mye fram og tilbake, ble vi utskrevet fra sykehuset på fredag. Lørdags formiddag var det klart for en ny tur på leiligheta, og avlastning. Synne var i fin form og ble tatt godt imot av damene der:) Det er så godt å trygt å vite at de som har ansvaret for henne virkelig brenner for oppgaven, og gir uttrykk for at de gleder seg på å passe Synne!! Det er aldri med noen god følelse vi kjører henne på avlastning, selv om vi vet behover for en time-out innimellom er behøvelig! Men det faktum at vi vet hun har det så bra sammen med "englene" der, gjør alt så mye enklere for oss!!! Så tusen takk alle sammen for den supre jobben dere gjør med tuppa vår!!! Vi er veldig takknemmelig for det:)

Helga har vi brukt på litt forskjellig ting. Lørdag ble det litt maling av rekkverk på plattingen. På ettermiddagen tok vi en tur til trondheim og litt shopping! Har nå startet med julegaver, bare 2mnd igjen folkens!!!! :)
Igår ble det også tid for litt utendørsaktiviter. Gjorde unna endel vedarbeid og enda mer maling. Håper rekkverket snart skal være på plass!! Ellers har vi også ordnet litt mer på rommet til Synne, så om ikke lenge flytter hun "for seg selv" :)
Flytting av klokka en time tilbake ga oss noen få utfordringer ifht mat og medisiner. Synne får medisiner til faste tidspunkt, som vi nå måtte flytte på. Dette bruker vi noen dager for å komme tilbake til de samme tidene igjen.

Nå gjør vi klart for en ny uke i barnehagen. Håper ting stabiliserer seg nå, slik at Synne får vært mer sammenhengende i bhg. Merker det har blitt mørkt om kveldene, så nå nærmer det seg vinter for fullt!!

Ha en fin uke folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar