lørdag 31. oktober 2009

Ny epoke for liten og stor!!

Her kommer en kort liten oppdatering og noen bilder. Synne er svært opptatt av kattepusen sin, både på godt og vondt. Hun ler rått når hun trekker i det som går an å trekke i, alt fra hale til pels og ører. Det ser ikke ut til at streng tone og knips på fingrene hjelper foreløpig. Vi får bare håpe hun vokser det av seg......hvis ikke vil det etterhvert bli en korthåret pus!!
Som nevnt i overskrifta går vi inn i nye epoker. Natt til lørdag sov Synne for første gang på eget rom. Det tok et par timer før hun sovnet, men det var ikke mye gråt av den grunn. Største grunnen var nok at hun rett og slett ikke var trøtt, samtidig at det nok også var litt spennende med nye omgivelser.....igjen. Som om hun ikke er vant til det liksom, med alle sykehusturer etc. Ikveld sovnet hun på et blunk, så dette går nok bra ja!
Selv skal jeg starte på jobb på mandag. DET blir rart etter 2 1/2 år hjemme......på godt og vondt. Vi ser iallfall at det var helt rett for Synne å starte i bhg nå, så vi får bare håpe ting stabiliserer seg og vi unngår alt som heter svineinfluensa m.m
Så det faktum at jeg nå er klar for arbeidslivet igjen, er beviset på at Synne er i god form og på "rett kjøl" :) ENDELIG skal vi også få være en normal familie og begynne på et nomalt familieliv med hverdager og alt det de bringer med seg. Vi skal etterhvert på føle på tidsklemma....som alle andre. Og når vi står midt opp i den berømte tidsklemma, håper og forventer jeg at vi tenker vi er glade for at vi er der, siden vi vet hva alternativet er!! Husker at jeg mang en gang fra sykehussenga har ønsket meg hjem til golvvask og det som "verre er"....:=) Men for all del, det er ikke dermed sagt at jeg nå gjør dette med stoor glede......men som sagt, heller det enn sykehusinnleggelser!!!
Idag har det vært en superfin høstdag her i Selbu, og jeg og Synne har kosa oss ute i flere timer. Tempen var opp imot 7-8 grader, og rett og slett hærlig!! Pappsen har arbeidshelg og har gjort unna forskjellige oppdrag i Humlebukten! Imorgen tar vi sikte på litt bursdagsfeiringer både hit og dit. Synne har ikke kuret mye av vaksinen, annet en litt ekstra bleieskift. DET er da bare bagateller etter hva jeg hører!
Vi ønsker alle ei fortsatt fin helg!
Ingen tvil om at Synne koser seg når hun får være ute!
Vi er da gode venner......imellom fightene!!
Veeeeldig gode venner!!!!!!
Like morsomt for begge to:)

2 kommentarer:

  1. for en HÆRLIG video!!!!!!!!!!
    Vi glede oss te Ine spring rundt sånn som derre å. Lykke te på jobb i mårra. Klem R

    SvarSlett
  2. Hei og takk for sist. Utrolig hva den katta tåler og finner seg i :-).
    Hilde.

    SvarSlett