torsdag 29. oktober 2009

Vaksinert for svineinfluensa


Synne og kattepusen på trilletur. Stadig like stas med katta, selv om Synne nok er litt hardhendt enkelte ganger.

Snart er en ny arbeidsuke over her i Uglemsmoen, og Berit og Synne tok helg allerede i dag. Synne har fri fra barnehagen på fredager, mens Berit starter på jobb igjen først på mandag. Det blir nok spennende for oss alle, og det betyr at vi er tilbake til tilnærmet normalen igjen for aller første gang siden sommeren 2007.

I disse influensatider, fikk Synne på onsdag satt sin første vaksine mot svineinfluensa. Hun tilhører naturligvis risikogruppen med sitt lave immunforsvar, og hun skal få en ny dose igjen om noen uker. Smitteteamet skulle også vurdere om jeg og Berit også skal vaksineres i første eller andre runde.

Synne har vært på barnehagen tre dager denne uken, og det har gått kjempebra. Hun stortrives sammen med de ansatte og de andre barna, og de gir inntrykk av de synes det er kjempetrivelig at Synne er der. Det er godt for oss voksne. På onsdag var både Berit og jeg i barnehagen på foreldrekaffe. Da får vi sjansen til å få litt bedre innblikk i hverdagen til Synne, selv om kanskje Berit har den kunnskapen fra før. Hun har jobbet i Synne sin avdeling tidligere.

Det er veldig mange som jobber tett på oss tre. Det er folk fra sykehjemmet, fysioterapeut, fastlege, barnehage og helsestasjon. På onsdag var hele gjengen samlet til møte, der vi etablerte en ansvarsgruppe rundt Synne. Det betyr at vi skal innlede et tettere samarbeid, og vi skal få en felles forståelse for hva som er målene vi jobber i mot. Det var et meget nyttig møte, der både vi som foreldre og alle de andre involverte fikk si sitt. Alle i ansvarsgruppa er veldig positive, og vi tror opprettelsen av denne gruppa vil føre mye godt med seg.

Ellers så går dagene med til det vanlige. Ute har det blitt noen få kuldegrader, og det blir mer og mer tydelig at vi nærmer oss vinteren.

Ha en fortsatt fin kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar