tirsdag 20. oktober 2009

Innleggelse på St Olavs!

Ja, nå er det faktisk lenge siden sist vi har vært lagt inn på St Olavs, ikke siden mars iår. SÅ da var det vel på tide å hilse på der igjen.

Synne har som dere vet såvidt begynt i bhg. Med dette har vi forventet at hun, som stort sett alle andre barn, ville få de typiske bhg.symptomene med snørr og hoste. Dette så vi tegn til i helga, men ikke av noen stor grad. Derfor ble vi litt overrasket da hun fikk feber på søndagskvelden, siden hun hadde vært i fin form tidligere på dagen. Hele natten var urolig og med stadig høyere temperatur. JH dro på jobb igår, og jeg følte etterhver at formen til Synne ble såpass dårlig med høy feber, oppkast og lite urin. I tillegg til dette litt snørr og hoste, så da nølte jeg ikke med å ringe legen hennes......i disse svineinfluensatider. Ikke at jeg er hysterisk ifht dette, men siden hun så absolutt ligger i risikogruppen, vil vi gjerne at de holder henne under oppsikt ved slikt sykdomsforløp.

Som vanlig ble alle mulige prøver tatt da vi kom inn hit, og det var usikkerhet både i forhold til virus og infeksjon. Men etterhver kom svaret på noen prøver, som viste bl.a at crp (måler infeksjon i kroppen, og skal ligge på 0-5) lå på 170, og de ble da ganske sikre på at det var infeksjon og da nyrebekkenbetennelse. Men de ønsket ikke å ta noen sjangser, så her ligger vi på infeksjonsavdelingen, ganske stedbundet mao.
JH har vært på jobb idag også, og tok turen hit etter jobb, men har nå igjen dratt til Selbu for å se om katt, hus og heim. Formen til Synne har kommet seg betraktelig idag, og har vært både feberfri og fri for oppkast. MEN vi vet i dette gamet at ting snur fort, så her tar vi ikke "seieren" på forskudd. Vi vet ikke hvor lenge oppholdet blir, men smører på med tålmod og satser på at vi kommer oss igjennom noen dager til med humøret i behold:)

I skrivende stund har jeg underholdning av frøken Slungård som har "lagt seg" for en lenge siden, men fremdeles synger på siste verset. Det siste verset har vart veeldig lenge og har variert fra liggende bæ, bæ.....til stående sang om hinkel, pinkel med stor innlevelse. Hun jabber om pappa å katta å bade å en-to-tre!! .......så formen er upåklagelig!! Så da får man bare se bort fra at hun egentlig skulle vært i drømmeland for lengst!

Jeg tar selv snart natta vel vitende om at jeg skal bli vekt et par ganger ila natta av en sykepleier har sine gjøremål med antibiotika, blodtrykksmåling etc. Men så lenge Synne sover godt, sier jeg ikke noe på det. Men dere kan godt sette pris på å få legge dere i egen seng osv..... Sykehuslivet er slettes ikke noe å trakte etter...!

God natt til dere alle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar