fredag 10. april 2009

Alvoret innhenter oss med stormskritt!


Synne og bestefar :)

Nå er vi kommet hjem etter et par fine dager i Tydal. Vi har hatt base i nissebu hos bestemor og bestefar. Jeg og Jon Håkon har hatt dagsturer på Stuggudalen mens Synne har vært hjemme hos tante (bildet), bestemor og bestefar. Torsdagen gikk vi Stugusjøen rundt på ski, samt en tur på grilling oppi Skytterkollen sammen med Berits familie. Idag fredag har Jon Håkon vært på scootercross, mens jeg nok en gang tok turen oppi hytta.

Påska har gått som vi antok veldig fort. Vi innser at alvoret begynner å innhente oss, og den magiske datoen nærmer seg med STORMSKRITT!! Vi har prøvd å ikke ha så stort fokus på dette i ukene som har gått, men nå nytter det ikke å legge skjul på at det snart er avreise. Det aller meste av praktiske ting er unnagjort, så nå står snart "bare" pakkingen igjen. Bare det i seg selv er en stor utfordring å pakke for 3mnd fram i tid!!! Blir nok litt av en elimineringsprosess til haugen med klær og utstyr er liten nok til å få plass i koffertene!! Vi satser på å få hjem en gang iblandt å bytte ut litt klær o.l

Nå skal vi forsøke å nyte de siste dagene vi har sammen her hjemme så godt vi kan. Man er dessverre nødt til å komme i slike situasjoner før man faktisk setter pris på bare det å få være hjemme i egen stue, sove i egen seng , dusje i egen dusj.....osv. Man tar det ellers for gitt.

Så vår anbefaling til alle dere som synes hverdagen kan bli litt kjedelig og grå; nyt livet og sett pris på det og de dere har rundt dere!!! Vi hadde gitt mye for å få denne "grå og kjedelig" hverdagen dersom Synne hadde sluppet å gå igjennom alt det hun må!! Men selvfølgelig, ting kunne vært så mye verre.......!!


Go`pia vår storkoste seg på påskeferie hos bestemor og bestefar Tydal:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar