torsdag 23. april 2009

En liten opptur


Hvem er du? Synne er ikke like interessert og imponert over tidligere RBK-helt Kent Bergersen som pappsen:-)
I dag er humøret bedre hos hele delegasjonen på Rikshospitalet. Formen til Synne er mange hakk bedre, noe en god natts søvn ikke minst er årsaken til. Synne sov helt til klokka halv seks i dag, og selv om hun var noe utilpass fra morgenen av, har hun vært smilende. Etter et par døgn med masse oppkast, ble det tre oppkast de første timene, men heldigvis stoppet det med det. Selv ikke da vi startet med mat i magen igjen i ettermiddag, følte Synne noe ubehag. Nå krysser vi fingrene for at lykken står oss fortsatt bi utover natten.

Vi har nå fått ny mat til Synne, etter at en ernæringsfysiolog ble koblet inn. Vi ble kjempeglad da det var samme kvinne som vi hadde her i fjor, Christine Görbitz. Hun virker dyktig. Så nå er det slutt på den ferdige maten og over tilbake til pulver. Heldigvis er det eget melkekjøkken her på Riksen, så vi slipper å koke vann og måle pulver hver eneste kveld. Vi ble også enig med lege og sykepleierne våre om å avvente å koble inn et spiseteamet. Først må vi få orden på magen til litjtupp, slik at vi er sikre på at hun tåler det hun skal få i magen.

Etter et par døgn på rommet, har Synne vært med oss på to trilleturer i dag, til stor glede for liten og stor. Men med mat på knapp på magen og to intravenøse koblinger, er det litt av et slangestativ som må være med på turene. Men vil man ut på tur, er det ingen problemer.

I formiddag var a-laget til Lyn på besøk her på Riksen og de stilte opp med autografer, plakater og masse fine artikler til alle barna. Jeg skulle gjerne ha sett VIF og Martin Andresen gjøre det samme. Dette koster veldig lite for fett gasjerte fotballstjerner og gir alle de syke barna er stor opptur. Synne forstod kanskje ikke så mye av oppstyret, men pappsen syntes uansett det var stas. Aller best var det å snakke med tidligere RBK-spiller og dagens Lyn-trener Kent Bergersen.

Senere på ettermiddag var klovnen Knerten på besøk. Han laget ablegøyer og laget ballongfigurer og Synne fikk en liten ballong-hund:-)
Synes forøvring denne linken er verd et besøk. Berits gode vennninne Stine er nok en i startgropa av en ny karriere.....:)http://www.bladet.no/bildeserier/article4282724.ece?token=&start=17&serie=0
Legger ved litt bilder fra dagens oppturer og trilleturer.....
Hei, hvem er det som er sjef her da.....
Lyn-kaptein Tommy Berntsen var ikke vanskelig å få med på bilde.
Oiii, se hva jeg fikk. En kjempefin ballong-hund av klovnen Knerten.
Dette er kun til ære for fotografen. Det er RBK som ruler.
Damene mine i godt humør. I dag har vært en fin dag på Riksen.

3 kommentarer:

  1. Godt å se Synnetuppa i slag igjen.
    Pappa var sikkert mer interessert enn Synne i fotballspillere! Hyggelig med besøk på avdelingen. Håper helgen går fint.
    Hilsen fra bestemor og bestefar i Tydal

    SvarSlett
  2. Kjære gode naboa
    Så fint å bli oppdatert, ønske dokk ei fin helg med flere trilletura ut i vårsola
    Varme hilsner fra Bakken

    SvarSlett
  3. Hallo!
    JH,nå får du skaffe RBK-lue til Synne ja;-)

    SvarSlett