tirsdag 14. april 2009

Første natta unnagjort!

Da er vi kommet igang, og første natt er unnagjort! Synne og mamma har ligget på tomannsrom på nevrokirurgisk avdeling, mens pappsen lå lenger ned i gangen en annen avdeling. Nå er vi flyttet over på barne kirurgen, og har fått oss et eget rom, heldigvis!!
Det ble tatt en god del blodprøver igårkveld, og flere blir det idag. Vi skal få samtale med lege slik at vi vet mer konkret hva som skal skje. Jon Håkon hadde igår en samtale med lege på sin avdeling, og det vil for hans del mest sannsynlig bli en kikkhulls-operasjon. Det er positivt iom at det blir et mindre sår. Opprinnelig ved åpen kirurgi ville såret blitt omtrent 20-25 cm langt, mens ved kikkhull begrenser det seg til 5-7 cm + 3 små hull. Så da er det lettere for å komme seg raskere i etterkant.
Her på sykehuset er de litt i påskemodus ennå, slik at vi må traske tilbake på den avdelingen vi lå på inatt for å få oss litt frokost. Det vil nok bli mere oppdateringer her ila dagen når vi har fått litt mer informasjon selv også.
Ellers venter vi på at bestemor Tydal skal komme hit senere idag. Det blir greitt å få noen kjente å dele opplevelsene sammen med de neste par dagene!!

1 kommentar:

  1. Hei!!

    Vi følger spent med på hva som skjer!!
    Mormor svanhild er her for å ordne litt til bursdag!!
    Gi en god klem til Synne!!

    Skal hilse så mye fra mormor.

    SvarSlett