mandag 27. april 2009

Pappa kastes ut av rommet!

Idag er det jammen 14 dager siden vi kom hit. Det har gått vannvittig fort, og har inneholdt det meste på godt og vondt. Vi føler vi nå tar små steg i riktig retning, vel vitende om at det fort kan bli tøffe motbakker!! Derfor gleder vi oss også ekstra godt over både små og store framskritt som Synne gjør. Vi merker at hun har stadig litt mer energi, og har snart overgått energinivået hun var på da vi kom hit. Så det er nok tydeligvis at den nye nyra gjør henne veldig godt. Vi håper og tror hun etterhvert når ting har stabilisert seg, at hun vil få et løft, ikke minst fysisk sett. Bare siste to dagene har hun sprudlet og sjarmert alle rundt seg med det gode humøret! Hun prøver nå også og herme i større grad etter oss når vi tester henne på ord og setninger. Veldig arti for mamma og pappa å oppleve dette!!
Vi har vært ute en tur idag også, så jeg utfordret pappsen til å bli med på trilletur til Ullevaal. Det gikk kjempebra, og ble nok ikke værre da vi traff hainn Drillo på turen. I tillegg tok vi en titt på "matta" på Ullevaal, noen litt mer interessert enn andre. Som dere ser på bilde sovnet Synne i sittende stilling akkurat da, til pappas store fortvilelse.
Her snakker vi fotball Synne, FOTBALL!!!!! :D

Pappsen har også nå måttet forlatt oss å ta inn på et rom på en brakkerigg her like ved. Så nå sover Synne på rommet til mammsen, egentlig like greitt så får jeg luftet og gjøre det jeg vil uten å måtte ta hensyn til mange andre. Hun har nå sovet en halv time, og trives nok godt på sitt nye rom. I ettermiddag kom fam Reitan/Stokke på nok et hyggelig besøk og hadde med en populær gave til Synne som inneholdt spenner og bok om dyrene på gården!! Toppers:)
Da skal jeg straks få samlet sammen ektemannen og få stable han opp på rommet sitt. Så er jeg så "heldig" å skal få besøk av nattevakten ca annenhver time hele natten til diverse gjøremål som måling av urinmengde, blodtrykk etc. Så det spørs om det blir ei "våkennatt" av det. Sove kan man gjøre når man blir gammel:)
Tilslutt vil jeg bare takke Svein m/fam for en trivelig hilsen!! Håper det står bra til med sjarmtrollene deres også!!!


Kjedsommelig greier:)

2 kommentarer:

  1. Så flott å se at det går så bra med dere! Og fotball ER viktig altså.....! Kristin m/fam. Meråker

    SvarSlett
  2. Synne, da er vi to som synes fotball er kjedsommelige greier.....

    SvarSlett