søndag 12. april 2009

Siste kveld og natt i eget hjem!

DA er det ingen vei tilbake!! Imorgen kl 14.15 går flyet fra Værnes med en spent familie Slungård og x antall kilo baggasje ombord:) Dagen har gått med til det siste av praktiske gjøremål, hit og dit, pakking og delvis utpakking av ting vi IKKE har plass til, besøk av venner og familie m.m Oppi alt dette har tankene kvernet rundt det store som skal skje. Det er en MERKELIG tanke at vi forhåpentligvis er ferdig med transplantasjonen om 3 dager, som vi har ventet så lenge på!! Og jeg som mamma og kone kan ikke få sagt hvor stolt jeg er av de 2 som skal igjennom dette, samtidig som tanker om bekymring og usikkerhet streifer meg innimellom. Dette til tross for at jeg vet de er i de aller beste hender!!
Nå sitter vi å forsøker å nyte en siste kveldsmat på leeenge i vårt eget hjem. Det har vært en del "siste på lenge" de par siste dagene, men så "plutselig" er vi da hjemme igjen, og da er 3mnd på sykehus glemt for lenge sida:) Det skal på en måte bli godt å komme igang mens Synne ennå er så lita som hun er og forhåpentligvis husker så lite som mulig.
Vi var også forøvrig med naboene og så på leiligheta deres idag. Så vi reiser til Oslo med visshet om at de vil få det kjempebra dit de flytter, selv om det blir fryktelig vemodig å "miste" så gode naboer. Men nå flytter de ikke langt unna, så kontakten skal vi lett klare å holde likevel:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar