lørdag 18. april 2009

Så kommer dagens oppdateringer. Her peker pila stadig oppover, og begge to er fortsatt på bedringens vei. Pappsen har vært med 2 turer til Synne idag, den ene turen gikk han faktisk selv. Så ingen tvil om at formen er bedre for hans del. Han har endel ubehag og delvis smerter i mageregionen, og matlysten har heller ikke kommet tilbake. Nå har han for første gang siden dagen før transplantasjonen fått lest gjennom bloggen, og alle de flotte hilsningene! Får se om jeg triller han en tur ut i frisk luft før vi retunerer han til rommet sitt igjen:)
Synne får all den oppmerksomhet hun ønsker siden hun nå ligger alene på rommet. De steller og ordner med henne etter alle kunstens regler. Fikk også idag ha henne en times tid på fanget, og da hørte vi på musikk og koste oss godt:) Hun sliter fremdeles litt med pusten, og er veldig kortpustet. De har besluttet at de skal fjerne drenet på den venstre siden idag, for det ligger ikke på riktig plass. Hun blir liggende på intensiven iallfall til imorgen. Tester henne på litt ord og sang som hun kunne før inngrepet, og det ser ut til å komme sakte med sikkert tilbake. Ved stellet i formiddag kunne hun fortelle at hun skulle skifte BEIE...:)
Nå skal vi straks rulle tilbake til Synne for å se om hun er våken for en liten prat med DATTA:)
Ha en fortsatt fin lørdagskveld.....

2 kommentarer:

  1. Følge dåkk kvar dag, dåkk e pinadø tøff! Utrulig mang som spør og lure på kåss det går, så æ har spredd bloggadressa litt :) Ska hæls fra aill - ingen nevnt, ingen glemt!
    Gla i dåkk! En stor klæm te Synne fra Mille! Klem

    SvarSlett
  2. E å e innom fler gång for da'n for å sjå om d e nå livstegn frå dåkk. Trivele å sjå at d går framover :) Sjer ut som du har ei tøff veijt, og at ho har en tøff pappa og mamma :) Sjer d e mang som e innom her kvar dag, så d e mang som bry c om dåkk! Løkke t viar!

    Anne Synnøve

    SvarSlett