tirsdag 21. april 2009

Et lite hjertesukk.....!


Onkel kristian på besøk idag:)


Dette er vårt krypinn den neste mnd!!


Titteiii:) Synne på trilletur.


Overflytting fra intensiven til barneklinikken. Synne styrer skuta:)


"åååhhh......som jeg gleder meg til å få ut igjen"


Kjedelige greier!!


Synne titter i pekeboka si. Tante og onkel i sikte:)


Farsk-ansiktet er ikke glemt!

Da har vi gjort unna et hektisk døgn!! Jeg mente jeg skulle oppdatere bloggen litt mer i går kveld, men det har gått slag i slag siden kl. 20.00 igår.

At Synne kom seg så fort til hektene som hun har gjort var nesten for godt til å være sant, og så lenge var vi i himmelen......!! Vi har hele tiden vært forberedt på at det ikke bare går oppover i en slik prosess, men likevel er man på en måte ikke helt forberedt uansett, fordi man håååper sånn på at ting skal gå bra! Igårkveld begynte oppkastene å ta seg opp igjen, noe hun har hatt stort sett daglig siden hun ble født, men "alle" mente dette kom av nyresvikten, så vi har håpet at det nå skulle avta etter transplantasjonen. Men den gang ei!! Nå har hun kastet opp nesten mer enn vanlig og det både mer i mengde og hyppighet. De har ikke noe godt svar på dette, men vi har vært på røntgen idag og der kunne de se at hun hadde tendenser til reflux i spiserøret. Men det var ikke i særlig stor grad, så det spørs om det må ligge noe mer til grunn her. Hun har også i stoor grad fått igang avføringsmaskina, så jeg har stort sett brukt siste døgn til vask av "jur og rompestell" :D Det blir så mye ekstra styr ifht medisinene når hun kaster opp, for da må de gis på nytt for å være sikker på at hun får det hun skal. Så kvelden igår gikk med til alt dette!!
Jeg hadde Synne sammen med meg igår natt, men det ble ikke mye til søvn på meg pga alt oppkast m.m. Så i natt har jeg fått lagt henne inn på et overvåkningsrom hvor det hele tiden er en sykepleier, slik at også jeg får litt søvn, og at Synne får kontinuerlig overvåkning slik situasjonen er. Samtidig har nå pappsen blitt utskrevet fra sin avdeling, slik at vi to ligger nå på samme rom til Synne kommer tilbake, så får vi se hvilken løsning det blir da. Det eneste vi vet er at Jon Håkon skal ta det med ro og slappe av i lang tid framover!!

Synne har idag fått overføring av blod pga at hemoglobinen ennå ligger lavt. Man kan nesten se fargen som kommer i kinnene bare etter en times blodoverføring. Og siden det var ikveld blodoverføringa starta, så tror jeg damene skal få slite litt for å få tuppa til å sovne:):)

Vi har ellers idag hatt en positiv og trivelig avkobling da onkel Kristian stakk innom på besøk. Fortsatt like godt å se kjente fjes, og det var ingen tvil om at Synne også kjenner igjen onkelen sin;) Hun er, imellom slagene, fortsatt en solstråle som legger sin elsk på alle sykepleierne her. Fikk også besøk av 3 studenter på rommet idag som skulle øve seg i å komme i kontakt med barn/foreldre! De fikk god kontakt med Synne for å si det sånn:)

Nå er det også koblet inn spiseteam og eræringsfysiologer, slik at vi etterhvert skal komme igang med dette. Det blir nok en spennende del av den store prosessen.

Må tilslutt få gratulere Oddbjørn og Hege med datteren, og IKKE MINST dersom ryktene stemmer, det nyyydelige navnet hun har fått:)

Natti Natti!

2 kommentarer:

  1. Kjære Synne, Berit og Jon Håkon! Mått "innom" en tur etter seinvakt! Herlige bilda av go`pia, godt å sjå "farskfjeset" igjen, utrulig kor livat og fresk hu sjer ut så kort tid etter opr. Lykke te videre!
    Varme tanka fra Gunn-Marit

    SvarSlett
  2. Vi takke så my for d. Kain bekrefte ryktet om navnevalget.. Vi følger daglig med bloggen, å synes dåkk e tøff aill 3. Fortsett å stå på. Varme hilsner fra Hege og Oddbjørn.

    SvarSlett