torsdag 30. april 2009

Sunny Day:)


Blid tuppe på trilletur!


Nå har vi riktig fått smaken av sommer, med temperaturer rundt 20 grader og strålende sol. Etter litt fram og tilbake med tester og ultralyd pga blod i urinen, tok vi oss en liten trilletur til Ullevaal idag også.
Når det gjelder dette blodet, vet de ikke sikkert hva det kommer av enda, men tror ut av UL-bildene at det er en rift eller et sprengt blodkar som er årsaken. Fargen er nå ikveld fortsatt rød, men ikke så mørk som inatt. Synne sjarmerte forøvrig legen som var innom oss inatt såpass mye at hun truet med å beholde Synne her som en maskot og som et godt eksempel for andre barn:) Det er iallfall godt å se at hun hverken er redd for hvitkledde mennesker eller alt som er av utstyr og maskiner!! De kunne også se på bildene idag at urinlederne var litt utvidet. Dette gjaldt også nyrebekkenet. Men det var ingen grunn til panikk, og det skulle taes en etterkontroll om en uke. Her følger de opp alt som er, og godt er det! Vi føler oss trygge på det de holder på med. Ellers på formiddagen hadde vi et møte med BUP, eller det vil si en hyggelig dame vi har hadde en samtale med ifjor da vi var her. Det er veldig godt å få en samtale med noen helt utenforstående, som kommer med nye impulser og ser positive ting med det meste. Det er godt å få tilbakemelding på at vi har gjort en god jobb for Synne og motiverer oss videre i prosessen. Vi har avtalt et nytt møte med henne om 14 dager igjen!
På ettermiddagen gikk Synne og pappa og hilset på klovnen Knut, mens mamma fikk kose seg litt i solen:)
Ikveld fikk vi besøk av tante Inger Heidi som skal være her til lørdagen. Hun overbringte flotte gaver, og vi må si tusen tusen takk til Ann Irene, Lillian og Manda. Synne og voffsen har allerede blitt gode kompiser:) Det er rørende å tenke på all omtanken dere der ute viser, både i form av ord, gaver og handlinger. Det er ingen tvil om at det er i slike situasjoner man ser hvor mye familie, venner og kjente betyr!!!
Ellers har Synne hatt nok en fin dag og er fortsatt i god-humør:) Kjenner savnet av trøndelagen begynner å sige på, men alt i alt synes vi dagene går fort og tilværelsen så absolutt er levelig!! Her er det bare å stå på!!
Spennende med pakke!!
...ååååå en kjempefin boffsevoffs:) Nesten like store de to, og gode venner allerede!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar