onsdag 29. april 2009

Nok en god dag her på Riks`n:)


Onkel Kristian er populær og stakk innom da han var i Oslo.

Her har vi hatt nok en flott dag for Synne sin del.......og da naturligvis for oss voksne også!! Det er et godt tegn når legen på visitten ikke har noe å si, slik det var idag. Prøvene ser bra ut, og Synne viser så absolutt at hun er i kjempeform. Vi synes vi ser ei jente som er sprekere nå allerede, enn hva hun var før operasjonen. Delvis kommer nok også dette av at hun nå ikke kaster opp og slipper å bruke mye energi på dette, men det er heller ingen tvil om at den nye nyra er viktig for kroppens systemer!! Hun rett og slett sprudler for tida, så langt over våre forventninger 14 dager etter transplantasjoenen. For det er det faktisk idag!! I mårrest rullet hun av fri vilje rundt på magen i senga og løftet hodet som bare det, noe hun aldri har prøvd på selv før!! Her setter vi STORE kryss i taket:) Det er så ubeskrivelig godt å se alle hennes små og store framskritt bare på få dager!!!!! Vi koser oss masse masse med dette, vel vitende om hvor fort dette kan snu!
Utpå dagen idag tok vi oss en liten trilletur på Vindern. Godt å komme ut i frisk luft, og se på at verden faktisk går videre selv om vi tilbringer måneder på sykehus.
På ettermiddagen fikk vi et trivelig besøk av onkel Kristian som er på nok en Oslo-tur gjennom arbeid. Vi ser han snart oftere nå enn når vi er hjemme i Selbu:) Det er toppers for Synne å ha onkel på besøk, ingen tvil om at di har funnet tonen:) Så har da onkel Kristian for vane å bli litt favorittonkel også da!! Mens han var her fikk Synne seg et bad. Det er storstas hver gang:) Samtidig har Ole Lukkeøye for vane å komme raskere på besøk etter et bad på kveldstid, noe han gjorde også denne gangen. Så nå sover hun sin søteste søvns den søteste pia i verden som mamma og pappa er så veldig veldig glad i....:D
Pappsen prøvde seg en tur på treningsrommet ikveld, med streng beskjed om å ta det med ro!! Er vel greitt å begynne å få igang blodpumpa igjen. Nå ligger han her fornøyd ved siden av og kikker Man U, og ikke mindre fornøyd da de scoret:)
Vil avslutte kveldens blogg med å si at vi er veldig glad på Merete og Tor sine vegne at det gikk så bra med dagens operasjon. Andreas er en tøffing!!!
Vil også sende varme tanker til Line som har bursdag idag, og som har noen tøffe dager for tida!! Tenker på dere alle!!!!

Klemmer fra oss 3 på Riks`n

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar