fredag 24. april 2009

Positiv dag!

Da har vi unnagjort en dag i positiv retning. Har vært lite prøvetaking annet enn faste blodprøver m.m Det er forsåvidt et godt tegn!! Nå har vi faktisk ikke hatt oppkast siden igår mårrest, så her krysser vi fingre og tær så nesten blodet stopper!!! Nå går maten hennes vel og merke på lav fart nettopp i et forsøk på å unngå oppkast, men samtidig går det fortere enn noen gang siden hun begynte med mat etter operasjonen! Farten blir oppjustert etterhvert, og snart skal vi forsøke oss på måltid og ikke hele tiden som vi gjør nå!
Vi har travet og gått litt i gangene her for å fått dagen til å gå. Der er det mange å si "Hei" til, så det er helt greitt for Synne sin del:)
Ikveld fikk hun badet seg for første gang, og som dere ser på bildet var det til stor henrykkelse:)
Imorgen venter vi besøk av Arnt, noe vi gleder oss til. Det blir trivelig:)
Da skal jeg, mammsen, forsøke for første gang siden vi kom hit å få trena litt. Vi har muligheten til å bruke treningsrommet som personalet benytter. Så da må jeg vel ut på leiting for å finne det!
Ha ei fin helg alle sammen. Her er det ikke store forskjellen på hverdag og helg, så det er ingen stor fredagsfølelse!

2 kommentarer:

  1. Hærlig med bading!! Får bare lyst til å kos opp synnemora når vi sjer bilde. Ska hæls fra alle sammen "nerri hell"

    SvarSlett
  2. Sender en hilsen fra et forsinket juleselskap. Vi følger spent med dere hver dag, fint at dere orker å sende hilsen hver dag. Vi er ferdig med middag og er kommet til kaffen og cognacen. Skal hilse fra alle her. Onkel Per, Gunnar, Dagrun, Gerd, Brit,Mari, Dina, Anne og Johan Arnt i Karåsveien 1.

    SvarSlett