søndag 26. april 2009

Første dag med frisk luft for Synne!


Godt fornøyd frøken som endelig fikk ut i frisk luft igjen:)

Aller først vil vi nok en gang benytte anledningen til å takke så mye for alle hilsner og gode tanker dere sender. Dere skal vite at dette setter vi stor pris på og motiverer oss videre i prosessen!!

Idag har vi dessverre hatt et par oppkast igjen. Vi trigger henne hele tiden med å sette opp tempoet på maten, så vi håper og tror oppkastene kan være en reaksjon på dette. Vi må nok bare smøre oss med tålmod å ta oss god tid på oppjusteringene!

Synne fikk idag sin første tur ut i frisk luft siden vi kom hit. Det gjorde tydeligvis godt. Første 10 minuttene satt hun bare helt stille og tittet rundt seg før hun etterhvert begynte å peke og si; " dæ, dæ, dæ....." :) Også Jon Håkon hadde nok godt av en liten tur ut i frisk luft. Det ble ikke noe lang tur, men en liten runde rundt riks`n her. Vi fikk sett både ender og bissevovver, så det ble suksess! Synne ser ut til å arve mamma og pappas glede med dyr!

Utpå ettermiddagen fikk vi sambygdinger på besøk, som skal "overnatte på huset" i noen dager. Merete og Tor har med seg Andreas som er nok en liten hardhaus som har fått en tøff start på livet. Det er litt godt å treffe kjente som selv har opplevd sykehuslivet, selv om vi ikke unner noen i hele verden dette. Vi hadde gjerne ville truffet dem i et annet fora, men vi er vel skjønnt enige om at dette er et nødvendig onde! Så denne familien vil vi nok ha en god del kontakt med i tida framover:)
Mammsen slo til med nok en runde i treningsrommet her ikveld, mens pappsen fikk sin dose med fotball. Synnemor slo til med å sovne "allerede" klokken kvart over ni ikveld, så vi håper hun har snudd litt på rutinene sine. Hun er bare i storform og ler og pludrer med sitt. Pappa blir ofte nevnt, så det er nok ingen tvil om at han har en viktig plass i hennes hjerte:)
Ut på tur, aldri sur:)
Vi bor i 2 etasje nærmest glassvinduene, rett over hode til Berit.
Ei lite redd and vi passerte på turen vår. Til opplysning, anda til høyre-Synne til venstre:)

1 kommentar:

  1. Hei Synne, Berit og Jon Håkon :)

    Tittet innom for å se hvordan det går med dere, og blir lettet, glad og rørt av å se at det går så bra. Dere har jammen vært tøffe og sterke hele gjengen! Lykke til videre :)

    Hilsen Ranka, Svein, Oliver og William fra Levanger (St.Olav høsten 2007)

    SvarSlett