tirsdag 14. april 2009

DA er tiden inne.....!

Nå er kvelden her og det meste er klarlagt for morgendagens store hendelse. Synne har vært i storform i hele dag, fortsatt like uforstående til det som skal skje. I kveld har vi tatt et siste bad, og straks skal de siste blodprøvene taes. Ellers har hun vært en tur på røntgen i ettermiddag for en sjekk på lungene. Vi har fått en prat med legene og Synne og Jon Håkon skal opereres ganske så samtidig. Ikke helt klarlagt om det blir på samme stue eller stuer ved siden av hverandre ennå. Selve operasjonen vil ta 4-5 timer inkludert anestesi og sying for Synne sin del. De bruker litt mindre tid hos pappsen. Hos Synne vil såret gå fra brystbenet og rett nedover magen, mens Jon Håkon skal ta et "keisersnitt":)
Alle der ute kan nok ane litt av hvordan jeg som mamma/kone har det nå. Det å bare må stå på utsiden å se på hva de andre to må igjennom er kjempetøft!! Men samtidig merker vi godt at dette er en prosess som har vart over et år, for jeg trodde faktisk alt skulle være enda tøffere. Føler meg forholdsvis rolig og trygg på at de er i de beste hender. Det som skjer imorgen kan ikke vi styre, så da må man stole på de som gjør det! Alt dette er også med visshet om at Synne vil få en bedre tilværelse, og det gjør det enklere å takle. Det at hun tidligere har vært igjennom både narkose og inngrep gjør det nok også litt "enklere". Fikk faktisk idag høre at Synne er en av 3 under to år som har transpl. nyre, så det er ikke mange!!!! Så legene her uttrykker faktisk litt spenning de også pga at det er så sjelden med så småe! Men likevel føler jeg tryggheten og at de så absolutt vet hva de holder på med!
Så nå straks skal jeg sende Jon Håkon til sin avdeling for de siste undersøkelsene. Så da treffes vi ikke før etter transplantasjonen!!!
Jeg er bare så utroooolig stolt og glad i de to som er det viktigste i mitt liv, og som imorgen skal igjennom sin hittil tøffeste og viktigste "kamp". Jeg vet at de begge er sterke og takler dette med glans! Så nå er det bare for mamma å være like tøff, og backe opp når operasjonene er ferdig og smertene tar til. Det blir nok endel turer imellom avdelingene her oppe, men nå har farmor kommet så hun vil nok tre støttende til der det trengs!
Håper dere krysser det dere har for mine to kjære, og sender de gode tanker på morgendagen!! I mitt hode vil de nok ta plass ikveld og hele natten igjennom!!

10 kommentarer:

  1. Det blir en spennende dag for oss i morgen også, tenker på dere alle hele tiden!

    Skal ønske lykke til fra solfrid og jan, og mange andre!!

    LYKKE TIL!!

    SvarSlett
  2. Når himmeln e skyfri og sola e klar, tenke vi på di vænnan å kjente vi har...
    D kan vær mang,d kan vær få,men akkurat no e d dokker vi tenke på! Vi ønske dokker kjempe masse lykke til med dagan som kjem! Stor klem fra oss tre på stjørdala ( Ag,Jb og Simba ;) )

    SvarSlett
  3. Det blir utrolig spennende i mårrå, dåkk e m tankan heile tida no! Godt at dåkk har farmor der no å.

    Ønske dåkk lykke til mårrådan og dagan som kjæm.

    Frida, Lina, Morten og Stine.

    SvarSlett
  4. Tenker på dokk!
    Terje og Kristin m/fam i Meråker

    SvarSlett
  5. Masse lykke til!! Krysser fingrene!

    SvarSlett
  6. Tenker på dere Berit!

    - Sissel

    SvarSlett
  7. Tenker masse på dere i dag. Er veldig spent. Krysser det vi har av fingre og tær. Klem!!!

    SvarSlett
  8. bynne å e litt utpå dagen no, så dåkk e vel ferdig med det første steget på vei'n. Håpe inderlig at alt har gått bra i dag!!!!!
    Randi

    SvarSlett
  9. Har tenkt på dere masse i dag Berit! Vi håper det går bra videre nå.

    Erle, Sindre, Arild og Elin

    SvarSlett
  10. Har tenkt masse på dere i dag håper alt har gått bra. Lykke til videre i tiden som kommer!!

    Stor klæm fra oss på Sjøvoll

    SvarSlett