fredag 1. mai 2009

Blandt kændisan på Aker Brygge


Det må være kvalitet når en cooolern på Aker Brygge..... :-)

1. mai har blitt feiret over det ganske land i dag, men det merket vi ikke så mye til her i gangene på Riksen. Nå skal det sies at vi hadde besøk av et korps i morgentimene, men uten at det nødvendigvis satte oss i skikkelig arbeiderkamp-stemning. Det er på merkedager at vi virkelig opplever at en er i en boble når en bor på sykehus. Vi er alle tre virkelig spente på hvordan det blir å feire nasjonaldagen her på sykehuset og i Oslo.

Synne har også i dag vært i fin form, og ordforådet øker stadig. Hun plaprer i vei og har virkelig fått teket på å herme etter ord vi og andre sier. Det er så herlig å høre på og det er artig å se at hun blir stolt av seg når hun lykkes. Det er fortsatt noe rødfarge på urinen, men stadig mer kommer med den rette fargen. Av og til kommer det noen partikler og det er de som lager farge. Det skal nemlig ikke mye blod til for å farge store mengder med urin eller vann. Legene er ennå ikke enig med seg selv hva som er årsaken til at urinen er rødaktig. Alternativene er rift fra operasjonen, bakterier i urinen eller at det er urinkateteret som irriterer ett eller annet. Men vi er allerede i gang med antibiotika og håper og tror at fargen er tilbake til normalen i løpet av helga. Lege Trine sa at det uansett ikke var noe alvorlig da hun var på visitt i dag tidlig.


Pappsen, Synne og tante Inger Heidi nøt ettermiddag på Aker Brygge.

I formiddag var vi på is-handel sammen med Merete og Tor. Lille Andreas har kommet seg betraktelig etter operasjonen og ting har utviklet seg raskt i riktig retning. Godt å kunne få noen timer utenfor rommet vårt på sykehuset sammen med noen vi kjenner og trives godt sammen med. Etterpå var det Oslo sentrum og Aker Brygge som stod for tur. Tante Inger Heidi er her fortsatt og sammen med henne hoppet vi på trikken alle sammen i godværet. Selv om det er kun i sola at det er varmt, var det deilig å rusle rundt i sentrumsgatene. Vi tok turen ned på Aker Brygge, da vi mente at både Kændis-faktor og prisnivået der passet kvartetten meget bra. Det var masse folk ute, både på spasertur og de mange restaurantene. Vi innok en bedre middag på Peppes Pizza, og Synne benyttet anledningen til å sjarmere både en og to av servitørene i senk. På tur tilbake traff vi Margrethe Wenseth og kavalern på Oslo-tur, og de var fullt oppdatert om situasjonen på Riksen gjennom bloggen. Nok en gang artig å snakk med kjentfolk.

No e det kveld her på rommet, og mor kose seg med tv-titting uten lyd. Det passer kanskje best med utenlandske program, da det er teksting. Vi er særdeles spent på hvor morsomt Senkveld og Golden Goal blir uten å høre hva de sier. Men vi tar utfordringen. Tante Inger Heidi har dratt tilbake til pasienthotellet hvor hun er stasjonert disse dagene, men Synne gleder seg allerede til hun kommer tilbake i morgen. Noen store planer for morgendagen har vi ikke lagt, annet enn at vi håper på å komme oss en tur ut om været tillater det. Det er godt for kropp og sjel med frisk luft, og ikke minst er det fint for pappsen å få brukt kroppen litt. Formen er stigende, men det mangler nok litt før en er tilbake der en var før Oslo-turen. Imorgen drar tante Inger Heidi hjem igjen, mens vi får nytt besøk fra trøndelagen imorgen kveld. Da kommer Stine og Catrine på besøk, noe som betyr at flere dager vil gå fort i tida framover. Vi gleder oss:=)

Da vil vi ønske alle sammen her på Riksen en riktig trivelig fredagskveld, og nyt godværet hjemme i Trøndelag. Vi er nesten ikke noe misunnelig på alle de som kan sitte å nyte grillmat og god drikke i finværet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar