fredag 3. juli 2009

Bislett Games og venting


Sondre fikk et spyd i premie for innsatsen under snøballkastingen under Bislett Games.

Synnes form har bedret seg ytterligere ett hakk i dag. Men ennå varierer tempen litt fra time til time. Men det er ingen tvil om at både infeksjon og virus er på retur. Noe også dagens blodprøver viste. Crp-verdien har sunket fra over 200 til under 100. Det lover bra, og viser at antibiotikaen har startet bekjempelsen av alle ulumskhetene. Synne har siden i går kveld hatt urinkateter. Dette ble byttet i dag til et større kateter, og det førte til at urinblæren ble tømt skikkelig. I den anledning skulle vi også i dag på ultralyd for å sjekke urinblæren og nyrebekkenet, som i går viste at nyrebekkenet var utvidet. Men vi har ventet og ventet i hele dag, og til slutt måtte vi bare innse at de ikke tok seg tid til oss i dag. Slik episoder er veldig irriterende og så absolutt en del av hverdagen for oss som er nært på helsevesenet. Det er fullt mulig at presset på ultralyd- og røntgenavdelingen var stor i dag, men uansett er det en ekstra byrde for oss som foreldre.

Tidlig i dag kom Sondre og Morten Nygård til Riksen. Sondre skulle delta i snøballkasting under Bislett Games i kveld, og de har hatt rommet vårt på Riksen som base i dag. Først tok Jon Håkon, Sondre og Morten turen til sentrum, der vi vandret litt rundt omkring i finværet. Senere på dagen tok Berit med seg gjestene til Ullevaal stadion for en matbit. Der ble det også en runde innom Fotballshop, der Sondre fikk seg en Liverpool-trøye med sitt eget navn på. Denne gaven var nok verdt turen til Oslo alene vil jeg tro.

I kveld hadde vi barnevakt for Synne og vi tok turen til Bislett for å se på Sondre og verdens største friidrettsstjerner i aksjon. Sammen med 13000 andre fikk vi se gode resultater, selv om det var det forferdelige torden- og regnværet er det vi vil huske aller best. I løpet av en time hadde Oslo over 2000 lynnedslag og det høljet ned så folk og utøvere rømte stadion. Men artig var kvelden uansett, og så absolutt en kjærkomment avbrekk for oss voksne. Stor kveld ble det også for Sondre, som ble nummer to i sin klasse. Han var kun 1 meter bak vinneren, og fikk et spyd for innsatsen. Så nå blir det nok spydkasting i Lånke i sommer.

Nå er det snart sengetid her i Oslo, og vi ønsker alle sammen en fin sommerhelg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar