fredag 24. juli 2009

Vi prøver å holde motet oppe


Takk for alle de fine ballongene Johan. De kommer godt med her vi sitter fastlåst inne på isolatet.

Elendighetene vil ingen ende ta her på Riksen, og nå er vi jaggu nærmest satt i karantene her i 3. etasjen. Synne er fortsatt varm og i dag har hun hatt et par mindre oppkast. Det er årsaken til at Synne ikke får ut av rommet, mens mammsen og pappsen må ikle seg smittefrakk når de skal til rommet vi disponerer i etasjen under. På kjøkkenet er vi helt bannlyst, så derfor ble det salat på mor og hamburger og chips på pappsen i kveld.

Men selv om Synne har feber, synes vi ikke formen er dårlig. Hun styrer på og koser seg når hun ikke har de verste hetetoktene. Dyrkning av urinprøven viser at vi denne gang ikke snakker om urinveisinfeksjon, men mest sannsynlig en infeksjon i luftveiene. Men dette er noe vi etter all sannsynlig aldri vil få noe svar på. CRP-målingen i dag tidlig viste at den er på rett vei, men uten at tempen har falt nevneverdig. Vi håper nå at dette er retter seg med en god natts søvn. Vi vil hjem nå, og det har så absolutt vår lege Anna forstått. Derfor er vi veldig glad for at hun er på vakt i helga. Vi har ikke gitt opp tanken om at vi setter oss i bilen tidlig søndag morgen, selv om vi vet at det vil være å tru på julenissen. Men så er det heller ikke lenge til jul.

I kveld fikk et uventet og kjærkomment besøk her på sykehuset. Tidligere arbeidskollega til Jon Håkon i Selbyggen, Anne Selboe og familien var på gjennomreise. De ga ingen lyd fra seg før de stod på døra, og det er var kjempegodt å få treffe kjentfolk igjen. Særlig syntes Synne det var stas med datteren Ingrid. De hadde også med seg en kjempefin topp med bilde av Minni på. Den skal i bruk så snart som mulig. Vi har også sendt hjem fam. Røset i dag. Fingeren til Johan blir bra, og dermed kunne de sette seg på flyet hjem til Trøndelagen. Før de dro kom Gretha innom med kjempemange ballonger som Johan fikk tidligere. De skulle Synne få, og gleden ble stor da hun fikk ta de med seg inn på rommet. Så nå er det mammsen og pappsen som skal leke seg med helium når det tiden blir for lang inne på "isolatet" her på rom 3053 på Riksen.

Ha en fin sommerhelg alle sammen. Snart skal vi nyte sommerdagene hjemme i Selbu.


Trass i all motgang, er litjmor i humør. Det smitter over på oss voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar