onsdag 8. juli 2009

Bobler av energi


Synne i storform på lekerommet i kveld. Ikke noe trøtt jeg altså...

Synne har fortsatt den gode trenden i dag, og var i kjempeform både på fysiotreningen i gymsalen og lekestundene resten av dagen. Hun bobler over av energi om dagen, og alle virus og infeksjoner er tydeligvis ute av kroppen og glemt for hennes del. Hun er også mer mobil, og det betyr at vi som foreldre stadig må passe på mer hva hun gjør. Dører og skapdører er spennende, men det er nok allerede kjente saker for alle som har hatt småbarn. Men for oss er dette nytt, og vi har en del utfordringer framover. Ikke minst gjelder dette når vi kommer hjem. Der er det mye rart vi kan rive ned og plukke fram rundt omkring. Så det står nok en liten ommøblering på timeplanen når vi endelig kommer hjem alle tre.

Ellers så har vi hatt en ny tur til BUP og Tone i dag. Det er godt å snakke med henne og hun ordner opp i alt vi trenger hjelp til, det seg være avlastning, papirarbeid eller annet som vi lurer på. Hun er dessuten flink til å få oss til å snakke om ting vi opplever ved å være på sykehuset i månedsvis. Det gjør godt, og vi har ikke angret et eneste sekund på alle turene vi har hatt til henne. Det høres pussig ut at en må til en sosionom når en tross alt føler at ting går greit. Men det hjelper å få tømt hodet litt med jevne mellomrom.

Synne fikk en kjempefin veske for å ha CVK-slangene i av en bestemor som strikker slike for barna på Riksen.

Ellers så har vi begge fått trent litt i kveld, og har dessuten ikke fått noe bonanger i forhold til bilkjøpet vi gjorde i går. Det blir bra og nå har vi en bekymring mindre i forhold til tiden etter at vi kommer hjem. Til slutt vil vi ønsker Andreas, Henriette, Merete og Tor god tur hjem til Trøndelagen. Henriette og Tor kjørte nordover i dag, mens Merete og Andreas setter seg på flyet fra Gardermoen i morgen. Det blir litt rart å ikke ha selbygger sammen med oss på huset, men vi unner dem så gjerne turen nordover. Vi kommer nok til å ha mer kontakt med hverandre når vi kommer hjem til Selbu.

1 kommentar:

  1. Godt att Synne e i bra slag igjen. De e nån hardhausa heile gjengen. Grattis me ny bil. Olav sei d bli bra. God helg t dåkk 3. Vi tar tur`n t Tydal i mårrå. Hilsen fra Bangdalingan.

    SvarSlett