søndag 26. juli 2009

Ingen vet hva morgendagen bringer.........

Eneste vi for tiden vet, er at vi fortsatt er en dag nærmere heimreise.......som vi har vært de siste 104 dagene!!! En gang MÅ vi da få kommet hjem! Siste beskjed fra lege Anna som tok ferie i ettermiddag, var "et døgn uten feber" før det blir heimreise. Hun var litt varm i mårrest, men etter dette har tempen vært stabil. Formen er så absolutt tilbake, og det er full fart igjen. Så det blir meget spennende å ta temp imorgen tidlig, siden det resultatet mest sannsynlig blir avgjørende om det blir trøndelagstur!

Dagen idag har forøvrig vært lik mange andre "ventedager" hvor det er om å gjøre å finne på noe for å få tiden til å gå. På ettermiddagen ble det en liten trilletur til bislett, og forhåpentligvis en siste trikketur tilbake opp. Fortsatt like hevt med "tikken" for Synne sin del. Etter hjemkomsten ble det klart for et etterlengtet bad for Synne. Åååå som hun storkosa seg:) Og hun fikk ikke minst bruk for de superfine badelekene som fam Wang hadde med til Synne. De ble populær!!

Har tatt en liten pakkkerunde....igjen....for å pakke sammen det vi egentlig hadde pakket sammen....nok en gang:)) Uff, vi må nesten bare le når vi tenker på situasjonen, selv om det er mer passende å gråte. Ingen i hele verden kan forestille seg hvor lei jeg nå er av sykehuslivet!!!!!!!!!!!! Har ikke sagt det til Jon Håkon engang, for å ikke ødelegge motivasjonen og lagånden til familien Slungård. Så Jon Håkon, det du nå har lest....må du for all del ikke lese....!!!!! :O)
Selv sitter han her ved siden av å småbiter negler. Mistenker han at det er Rosenborg som er grunnen og ikke morgendagens mulige begivenhet! For slike tanker har vi vel igrunn sluttet å håpe på.

Heia Rosenborg og heia Synne-mor. Vi satser på dobbel hjemmeseier:))))))))))

Ha en fin kveld alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar