fredag 31. juli 2009

Energien er tilbake:)


Kjøkkenet er populært:)


Brit og Synne leser bok!

Nå nyter vi dagene til fulle!! Enda er det hektisk med mye som skal ordnes, og siden mammsen har fått tilbake energien, blir det ikke mindre å gjøre av den grunn:) Nå ser jeg 1000 ting jeg ønsker å gjøre, så da har vi altså satt igang med et par av de prosjektene. Det ene er maling av hus, noe jeg begynner å innse ikke er gjort på noen dager:) Men det er bare å stå på. Ikveld har vi fått opp stilas og pusset og spylt hus, så nå er det bare for sola å dukke opp imårrå tidlig, så er vi igang. Det ryktes også at onkel Kristian melder sin ankomst til maling samt at bestemor og bestefar Tydal kommer og ser til gullet vårt slik at vi får bruke tiden godt!! Det er supert med noen ekstra hender. Ikveld ble tuppa gjerdet inne på altanen mens vi monterte stilas, og hun er bare stoorfornøyd med å få være ute! Bare et lite minus i male-hus-prosjektet, er at fargen ikke sto til forventningene. Så da får vi se om vi etterhvert skifter til en annen farge når første laget er strøket på.
Fargen prøves på søppelstativet!

Ellers idag hadde vi en liten runde fra morgenen av med noen praktiske gjøremål på bl.a apotek og hos fysioterapaut. Møter stadig vekk mange som ønsker oss hjertelig velkommen hjem, og det er alltid trivelig å høre om så mange som følger med oss her på bloggen:) Straks etter vi kom hjem, fikk vi besøk av journalist Bodil.
På ettermiddagen fikk vi også et trivelig besøk av Brit og Olav. Det gjør oss stadig vekk oppmerksomme på at vi virkelig har kommet hjem for godt.....forhåpentligvis:=)
Nå sitter vi her å slapper av og nyter stillheten med litt friidrett på tv`n og fin musikk på Nea Radio i bakgrunnen. Vi tar oss i å kjenne på at det er fantastisk deilig å endelig få muligheten til nettopp akkurat dette. Koser meg med et glass Baileys vel vitende om at jeg faktisk fortjener det nå. Vi gleder oss til å komme igang med maling imorgen, og det blir spennende å se hvordan Synne reagerer når bestemor, bestefar og tante Inger Heidi kommer imorgen. I morgen kveld har vi planer om å ta oss en liten tur på selbudansen. Det bød ikke på mange muligheter å få danset pols og reinlender i Oslo, så det gleder vi oss til!!
Ha en svingende helg alle sammen :=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar