torsdag 16. juli 2009

Flott tur med nybilen!

Dagen idag startet litt hektisk med antibiotika hun fikk kl 08.00 slik at den skulle være ferdig før 09.30, for da var det klart for fysiotrening. Der er det full rulle og hun lar seg ikke lengre lede inn i forskjellige stillinger, slik hun gjorde før. Nå er hun blitt mye sterkere både i kroppen og i viljen for den saks skyld:)

Jon Håkon ble hentet her kl 08.00 imårrest av bilselgeren, og ikke mange timer senere var bilen "på plass"! Til alt overmål møtte han de som hadde bilen før oss, og Jon Håkon fikk streng beskjed om å ta vare på bilen, for det var nesten så de angret for at de hadde solgt den. Det gir oss trygghet på at det er en bil som er i god stand og velbrukt.

På ettermiddagen måtte vi selvfølgelig ut på prøvekjøring. Først tok vi turen til Asker hvor Arnt bor. Han hadde lovet å ta med vinterdekkene oppover for oss ved en senere anledning.


Nybilen fungerer til soving iallfall! Var kjekt å kunne legge hele setet bakover mens hun sov.....

Turen gikk så videre på vestsida av Oslofjorden, og retning oslofjordtunellen. Vi hadde en liten is-pause på en liten plass som heter Sæter, straks Tunnelen. Der tok vi oss tida til å kose oss i sola og med en superfin utsikt helt nede ved vannet. Videre gikk turen over gjennom tunnelen, så en sightseengtur til Fagerstrand og videre rundt Nesoddtangen. Det er fantastiske fine plasser og det blir ikke mindre idyllisk når sola er fram itillegg. For de som ikke vet hvor Nesoddtanger er, så blir det rett over fjorden for Aker Brygge. En liten tange som stikker fram der ute i fjorden. Vi kjørte da videre på rundturen og passerte etterhvert Tusenfryd og Kolbotn osv. Dette ble en flott tur, med nye oppdagelser:) Og ikke minst, så får bilen så absolutt godkjent. Vi er overbevist om at dette er en bil vi blir meget godt fornøyd med, og godt er det:) Synne sovnet etter et kvarters kjøring, så om det var bilen eller selskapet som var kjedelig vites ikke:)

Da vi kom hjem fikk Synne seg en god dusj, og holder fremdeles koken der hun sitter i senga si! "Nei Nei Nei"sier hun med et stooort smil om munn, mens hun drar i alt hun finner av ledninger. Har nok begynt å hørt det noen ganger nå!!


Trivsel ved Oslofjorden:)

Nå tar iallfall vi snart kvelden, så håper vi etterhvert Synne også har tenkt det!

God natt alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar