søndag 19. juli 2009

Full fres i korridorene


Tatt formiddagsduppen med håret på kanskje:-)

Det har vært en rolig, men samtidig aktiv søndag her på Riksen. Synne mente at vi kunne starte hviledagen klokka 06.15 i dag. Tross store protester fra pappsen, gikk det ikke bedre enn at den minste av oss vant kampen. Men ingen sure miner fra noen av oss av den grunn. Da tenkt i at det var best om vi var aktiv innendørs før duppen, som naturligvis måtte komme tidlig. Så de første timene i dag gikk med til spisetrening, lek og trilling i alskens korridor her på Riksen. Og dem er dem mange av og de er lange.

Etter en god formiddagsdupp var vi klar for å erobre områdene rundt Riksen. Men akkurat da vi var på vei ut dørene, åpnet slusene på himmelen seg her i hovedstaden. Det regnet ikke, men plasket ned. Derfor snudde vi så fint og fant ut at dette ble en innedag i første omgang. Vi tok derfor en skikkelig treningsøkt, og Synne imponerer stadig. Jeg har aldri sett henne være så flink til å komme seg over i knestående fra sittende stilling som hun var i dag. Dessuten er det å stå blitt det aller morsomste her i verden. Vi skal opp å stå overalt, og det er ikke nok å holde et halvt øye med på hva hun driver med lengre. Vi reiser hvor vi enn er, også om tingene flytter på seg som for eksempel vogna. Det ender som aller skjønner med en deis i bakken. Men vi prøver igjen. Jeg er imponert over pågangsmotet til Synnetuppa.

I kveld har vi kost oss med barne-tv, kveldsmat og bading. Synne er kjempeglad i vann, og hikster av glede når vi holder dusjhodet over henne. Så vi blir nok nødt til å gå til innkjøp av basseng når vi kommer hjem til Selbu. Formen til Synne er fortsatt kjempefin, og for tredje kveld på rad sovnet hun før klokka 9. Da var hun sliten etter alt vi har gjort i dag, for vi har så absolutt ikke holdt hviledagen hellig. Nå venter vi på at mammsen kommer inn gjennom dørene snart. Hun har etter rapportene hatt en fin helg hjemme i Selbu. Synne har jabbet masse i mamma i dag, og det skal nok bli kjempegodt med en mammakos i morgen tidlig vil jeg tro.

Vil avslutte dagens blogg med to artige historier fra i dag. Artig og artig fru Blom. Når Synne lekte på lekerommet i dag tidlig, gikk det hull på kateterposen uten at jeg fikk det med meg. Men den radiusen og farten tuppa har nå, ble det litt vasking for å si det slik. Det andre skjedde i glassgaten i kveld. Der er det en fontene som en kan kaste penger i. Dette synes Synne er kjempemorsomt, men hun har litt problemer med å kaste pengene i vannet sittende i vogna, da de som oftest havner på kanten rundt. Det skjedde også i ettermiddag, men da vi skulle til å gå hørte jeg et skikkelig plask. Midt i fontenen lå leketelefonen hun fikk da vi var på handletur på fredag. Kanskje vi må finne fram større penger enn kronesstykker.

Ha en fin uke alle sammen og hvil ut. Snart kommer vi hjem.....

Bading er populært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar