mandag 20. juli 2009

Nok en dag unnagjort!

Med fare for å gjenta oss selv, blir dagens blogg ikke veldig lang pga at det har vært en dag som har lignet mange andre. Blodprøver og fysio fra morgenen av, og et par samtaler med legen vår Anna har vi også hatt. Det begynner for alvor å ligne heimreise, ivertfall for noen dager. Når det gjelder blæra ble vi i fellesskap enig at det beste er å legge tilbake det kateteret hun hadde da vi kom, og stenge og åpne det med jevne mellomrom for å trene blæra. Så det ble det bestemt skulle gjøres fra morgenen av imårrå, men allerede på ettermiddagen ble det inngrepet flyttet til onsdag, og selvfølgelig også heimreisa ble da flyttet i samme slengen. Det er kjente toner, så veldig skuffet ble vi nok ikke av den grunn. Men at vi er hjemme på slutten av uka/i helga, er det nok store muligheter for. Men ingen vet hva morgendagen bringer......!
På ettermiddagen benyttet vi muligheten for å teste bilen igjen. Dagens tur gikk rundt Tyrifjord med en matpause ved Hønefoss og en liten titt i vikersundbakken. BIlen henger fortsatt sammen og vi blir bare mer fornøyd. Synne benyttet sjangsen til enda en liten dupp, noe vi får betalt for nå da det er full western i barnesenga her:)
Imorgen har vi planer om en svensktur, og skal da til Sverige for å besøke tante Else og onkel Per i Strømstad. Gleder oss masse på det:)

Fortsatt fin kveld alle der ute...:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar