mandag 13. juli 2009

I dag har vi vært her i 3 måneder


Synne klar for scanning av nyren. Ingen problemer med å ligge i ro en stund i hvert fall.

Denne uken skal Synne gjennom en masse tester her på Riksen. Noen av dem er de obligatoriske 3-månederstestene, mens andre kommer på grunn av omstendighetene omkring i blæra. I dag startet vi testrekken med en test der de satt inn et radioaktivt stoff inn i blodet til Synne. Tre timer senere ble hun lagt til scanning i en halvtime, der de tok bilder av nyren fra alle mulige vinkler. Vi fikk høre at det ble gjort for å være helt sikker på at nyren er så frisk som man håper den er. I morgen skal de kjøre en test på blæren, der de fyller med kontrastveske og deretter tar bilder for å se hvordan hun kvitter seg med urinen.

Pappsen var glad for å se igjen Synne etter ei helg hjemme i Selbu.

Ellers så var pappsen på plass igjen etter å ha vært hjemme i helga. Gjensynsgleder mellom liten og stor var upåklagelig, og pappsen hadde ingen problemer med å se at Synne har gjort store framskritt bare i løpet av helga. I kveld var hun med å sang Bæ, bæ lille lam før hun sovnet. Selv om det mangler en del ord enda, hang hun overraskende godt med på melodien. Artig å høre på, og hun var ikke rent lite stolt selv heller.
Se på meg. Nå reiser jeg meg selv i senga.
I ettermiddag var vi på en trilletur i området slottet og Majorstua. Synne forøvrig ikledd sin nye fleecedress som hun fikk fra onkel Ole!! Tusen takk Ole, den var superduper:) Naturligvis måtte det regne stort sett hele tiden mens vi var ute, men vi trøndere lar oss ikke stoppe av litt nedbør. Så da vi fant oss et par stoler på en utekafe, var alt helt topp. Synne måtte også lette nytt kateter i ettermiddag, da det hun hadde falt ut. Det igjen førte til at duppen ble veldig sen i dag, men det som følge at vi sovnet først rett før 23. Men selv om vi voksne mener at det nok er i seneste laget, er hun bare helt herlig der hun herjer i senga. Også i kveld reiste hun seg opp på føttene i senga, så den koden er nok knekt.

Da tar store og små snart kveld her på Riksen. Sov godt alle sammen. Nå har vi vært her i 3 måneder, og selv om tiden har gått fort, er det ingen tvil om at vi nok ser fram til hjemreisen etter hvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar