lørdag 4. juli 2009

Trivsel på Sognsvann!


Trivsel på Sognsvann. Gutta i front godt fornøyd med dagens handel på Ullevaal:)



Små-tuppene koste seg godt i hverandres selskap. Grillkongene i bakgrunn prøvde også badelykken!tuppene koste seg også godt i verandres selskap. Grillkongene i bakgrunn prøvde også badelykkn!
Idag har vi hatt en positiv dag med avslapning og trivsel her i Oslo. Vi fikk i formiddagstiden besøk av fam Valli som er våre gode venner og naboer i Selbu. Og etter de nødvendige gøremål og medisinering var unnagjort, tok vi beina fatt og gikk til Ullevaal. Først ble det en kjapp titt på "matta" før det ble en tur innom fotballshop`en som ligger på stadionomerådet. Det ble suksess sett spesielt med Valli-guttas øyne, som selv var iført fullt Rosenborg-utstyr, så da sier det vel selv hvor stor fotball-interessen er.

Etterhvert ble det handlet inn til grilling, og vi tok ifølge Oda Marlene(2 år) bussen, mens jeg selv kaller det trikken og det i realiteten heter T-banen, opp til Sognsvann. Vi blir aldri lei denne flotte perlen av et rekreasjonsomeråde!! Vi var slettes ikke alene, men det gjør ingenting siden det er mange omeråder å ta av. Her ble det pølse og hamburger-grilling. Både de små og de store guttene tok sjangsen på et bad, mens damene slappet av sammen med tuppene sine. Ingen tvil om at både store og små hadde en superfin dag med sol og trivelig selskap:) Vi avsluttet dagen med å gå ned til Rikshospitalet igjen, og kom akkurat "hjem" i tide til at Synne fikk 20.00 medisinene!! Vi takker med dette fam Valli for en super dag og ønsker de en god tur hjem til Trøndelagen imorgen. Bilder fra dagen kommer litt senere.......

Dagene består ellers mye av å følge opp Synne med mat og medisiner. Jeg avslutter dagens blogg med å sette opp de tidspunktene vi har og forholde oss til, og det viser at vi for tiden har rimelig fokus på klokka:)

Medisiner:
06.00
08.00
09.00
14.00
20.00
21.00
24.00

Mat:
0800
11.00
14.00
17.00
20.00
23.00

Itillegg til maten skal hun ha ei sprøyte med 50ml vann ca en time etter hvert måltid. Så det er også 6 tidspukt å forholde seg til. Så vi må innrømme at dagene går ganke i ett, slik ståe er nå for tida. Vi håper og tror dette skal bli bedre etterhvert og forhåpentligvis om ikke så lenge.....

Ellers får dere ha ei fortsatt fin sommer-helg!

1 kommentar:

  1. HALLO!
    God høre at det går likar nå...:-)Er på siden vær kveld å sjekk vi å... skjøner at dem går i hvit og svart e ja;-)

    SvarSlett