tirsdag 7. juli 2009

NY BIL!!!!!!

Ja, da har vi, bare sånn plutselig, kjøpt oss ny bil!! Vi har tenkt på saken i 3mnd gjort fint lite med det, men etter å ha fulgt med litt på internett, så slo vi til idag. Vi fikk låne bilen til Merete og Tor, fikk barnepass til Synne og så tok vi en titt på finn.no og peilet oss sånn omtrent inn på prisnivået vi ønsket å ligge på. Vi hadde på forhånd bestemt oss for Honda CR-V, og det uten at noen av oss to tidligere har prøvd den type bil. Men vi fant et par akutelle på Harestua Auto, så litt utpå dagen idag, satte vi isving apparatet og vips så satt vi i bilen på tur oppover dit. Vi kom dit en halv-time før de stengte....og dro en time etter stengetid:) Men nå ble det da vel ikke så aller veste betalt for bilselgeren, med den timen overtid!!
Mange vil nok gre seg i hodet over vårt bilkjøp. Ingen av oss to har hverken den store interessen (da er det faktisk jeg som har den største interessen) og overhode ikke peiling på bil. Jeg var mest med for å "godkjenne fargen", og da vi kom dit så vi raskt at det sto imellom to biler som var omtrent like gamle og hadde gått noenlunde like langt. Den største forskjellen på de to var nok at den ene var blå og den andre svart. Prisen var også det samme. Vi hadde på forhånd sett oss ut den blåe (eller det var nok meg det da....) Vi fikk da prøvekjøre den , som ikke var så fin i fargen som jeg (hmmm....vi) trodde, men det viktigste var at den var god å kjøre, og det var den. Jeg fant ikke førerkortet mitt før vi dro, så det ble bare Jon Håkon som fikk den æren. Etter en liten rundtur rundt et vann, og litt prøvesitting i bakseter og litt utsjekking av ting og tang, hadde vi bestemt oss for at vi skulle ha....en av de to!! SÅ kommer det morsomste oppi hele historia. Vi ender altså opp med å kjøpe den svarte bilen, uten å ha kjørt den en meter:=) Så da gjenstår det bare for oss å se om vi har kjøpt katta i sekken eller om vi har fått det vi har betalt for. Nå er vi da veldig glad i katter og vi da såååå.....:) Vi håper og tror vi har gjort et bra kjøp, og skal få hentet den en gang i neste uke.
Her er det nye gliset:)
Ellers er ting fortsatt på riktig vei for Synne sin del. Hun er mer energisk en noen gang, og skravla går i ett sett. Hun kjenner nok også selv at det er godt å være i bedre form. Nå har hun endelig sovnet, men hun kjører gjerne showet en god stund før hun legger hodet på puta. Neste uke er vi forespeilet en god del undersøkelser både rutinekontroll etter transplantasjonen og litt blæreundersøkelser. Så det går nok noen uker til før vi kan begynne å tenke på heimreise igjen!
Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med bilen! Ser jo flott ut så da får en håpe den går og.....

    SvarSlett
  2. GRATTIS MED NY BIL!!! Godt å hør det går bra med Synnemor, vi synes hu har gjennomgått nok no!! Kos og klem te Synne fra aille oss "nerri hell"

    SvarSlett
  3. Dokk e bære hærlig! Grattis med ny bil. Så på Extra'n i kveld at et par i Oslo vant noen kroner, så da skjønner jeg hvorfor det ble ny bil.......... :-) Hærlig at Synne e på bedringens - sei de igjen - HU E EI TØFF DAME -Herre ska gå bra !!! Kos og klæm fra Folvika

    SvarSlett