fredag 17. juli 2009

Ho et som far sin


Itjnå tvil om kvenn som e farinj her. Mat over hele trynet.

I dag har vi hatt en forholdvis rolig og ordinær fredag på Riksen. Dagens startet med blodprøver, urinlevering, blodtrykk og veiing på poliklinikken i 1. etasje, noe Synne synes er stas. Artigst er blodtrykket, og hun strekker villig fram hånden for mansjetten. I dag fikk hun også trykke i gang målingen, og dermed regner jeg med at det vil bli spørsmål om det hver eneste gang. Ellers så hadde vi også en lengre prat med lege Anders i dag, og i samråd med oss ble vi enige om at Synne skal beholde kateteret til over helgen. Det for å drive med enda mer blæretrening. Så nå stenger vi kateteret i tre timer og har det åpent i 30 min. Ennå tisser hun yderst lite på egen hånd, men Anders har håp om at det vil komme etter hvert. Vi vet jo at hun tisser selv, men bare ikke nok hver gang.

Vi har vært utrolig forsiktig med tanke på å snakke endelig hjemreise. Men nå begynner pappsen å bli riktig så lei dette Oslo-livet. Mammsen takler nok dette noe bedre for tiden, og dårligere ble det ikke da vi dro på shoppingtur med nybilen i dag. Til mammsen store glede var bagasjerommet mer enn stort nok til både poser og barnevogn, så bilkjøpet blir stadig mer perfekt. I dag havnet vi på et senter i Asker, mest fordi der har pappsen vært med kamerat Arnt en gang tidligere.

I kveld har vi brukt timene til lek i de fleste av husets etasjer. Synne raser i vei som en virvelvind, og en kan ikke lengre la henne holde på uten oppsikt. I dag rompeakte hun inn på naborommet der det bodde en annen familie. De syntes det var stas med besøk og Synne fant tonen med både liten og stor. Artig å være foreldre med denne utviklingen. Vi har også brukt en del tid på spising i dag, og det er tydelig at hun blir litt ivrigere når hun styrer alt selv. Nå skal det sies både liten, stor og møblement må vaskes etter hvert måltid. Mammsen mener at hun må ha fått spisevanene etter pappan sin:-) Det får så være, så solstrålen blir mer dus med det å putte mat i munnen.

Dagens aller største nyhet fra Riksen er at lijttupp sovnet kvart på ni. I går kveld holdt vi showet til over 23 og det er tydelig at hun i dag har merket at det ble litt lite søvn. Så nå døser de voksne med litt tv, godis og aviser. Med andre ord en helt vanlig fredagskveld for familien Slungård om de har vært hjemme. Ha en god julihelg alle sammen.


Synne er ivrig på kjøkkenet på lekerommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar