søndag 5. juli 2009

Innedag på Riksen

Etter 14 dager med sammenhengende sol og tropevarme, fikk vi føle litt trøndersk sommervær her i dag. Vi våknet til regnvær og tordenskrall, og det har stort sett vært regn i lufta i hele dag. Nå skal det sies at temperaturen tross nedbøren ikke er så aller verst. Det er en av forskjellene fra Oslo og Trøndelag. Men uansett har det vært innedag her på Riksen, og den har vi brukt til å leke oss og få døgnrytmen til Synne på plass igjen.

I dag våknet hun klokka 07 og det var ingen tegn til at hun ville sove mer. Men derimot var hun klar for å leke. Det har hun gjort i hele dag, og nå som vi også disponerer et rom i 4. etasje har vi brukt deler av dagen der. Der har vi større areal, og det er også roligere. Mammsen og pappsen har også brukt dagen til en tur i treningsrommet. Det gjorde godt for begge to, som så absolutt har behov for å få brukt kroppen til annet enn å gå i ganger og sitte på rommet.

I kveld har Synne for aller første gang dusjet. På grunn av at hun fortsatt har urinkateter, er det ikke ønskelig å bade. Det fordi at faren for å få bakterier i urinveiene er større med et kateter. Men dusjing var også populært, og det var en smilende og fornøyd gullunge som tok kvelden klokka halv 9. Nå er vi endelig kommet tilbake til normal døgnrytme, og det gir både liten og stor ekstra med krefter.

I morgen blir nok en hektisk dag her på sykehuset. Legene kommer helt sikkert til å jobbe videre med å finne svaret på hvordan man skal unngå at Synne får urinveisinfeksjoner. Dessuten er vår faste lege, Anders, tilbake etter ferie, og det blir helt sikkert en del prøver for å finne status på den livsnødvendige medisineringen for Synne. Men nå er Synnetuppa tilbake i slag. Det gir oss håp for framtida.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar