tirsdag 14. juli 2009

Ut på bøljan blå

Vi startet dagen idag med nye tester. Og idag var det blæra som skulle testes. Resultatet av den får vi nok imorgen. De sprøytet blære full med væske for å se om hun tisset spontant, noe hun ikke gjorde. Det var ikke særlig oppløftende, men kort tid etterpå hadde mye kommet ut igjen. Så hun viser at hun kan, men at det ikke fungerer optimalt. Så vi håper vi får høre videre gang på dette imorgen.

Vi fikk litt senere på dagen et hyggelig og overraskende besøk av Kari Wold, en gammel arbeidskollega av meg(Berit). Det var kjempekoselig, så mange takk for det Kari:)
Kari hadde med en spennende pakke til Synne som inneholdt en hane med lyd og bevegelser. Litt skummel i starten, men nå er vi bestekompisser!! :)

På ettermiddagen bestemte vi oss for å ta en tur nedover strøket. Vi endte med å spise middag på Aker Brygge, og så tok vi båten over til Bygdøy, for så å rusle tilbake til byen derifra!! En kjempefintur for liten og stor. Bygdøy er virkelig en kontrastfylt plass med alt fra sandstrender med utsikt langt utover Oslofjorden, millionvillaer man bare kan drømme om og Kongsgården med gårdsdrift og stoore åkre med både dyrka mark og krøtter/hester!! Var skikkelig godt å kjenne gårdslukt igjen! Og når også sola var med oss, ble dette riktig så fin kveldstur:)

Tilslutt ikveld må vi sende en stooooooor bamseklem til Oda Marlene som er 2 år idag!!!! Hipp Hipp Hurra snuppelupp:) Neste år skal vi feire sammen med deg:)

Klem til alle ut i det ganske land fra oss 3 her på Riks`n


Synne på båttur!! Ble noen "oii" på tur over. Og til mitt forsvar når det gjelder bruk av pannebånd 14 juli i Oslo.......så var det en liten bris altså!! Vil ikke ha ørebetennelse oppi alt det mer.....:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar