mandag 6. juli 2009

Synne tilbake i form


Synne og pappsen i strålende humør etter en tur ned i sentrum.

Dagen i dag har vært et nytt steg i riktig retning når det formen til Synne. Hun har vært tilbake til sitt gamle jeg, og ikke minst syntes det godt under fysiotreningen. Der var hun både mer lysten til å trene og ikke minst sterkere til å gjennomføre de øvelsene fysio Cecilie ønsker. Men samtidig opplever vi en mer viljesterk jente, som ikke vil gjøre som vi vil bestandig. Det tar vi for å være et godt tegn. Hun krever seg mer, og det er ingen tvil om at hun stadig blir sterkere.

Ellers så har vi hatt en lengre prat med lege Anders om hvordan vi skal angripe saken med blæren og problemene Synne har med å tømme blæren skikkelig. Han skisserer tre alternativ slik situasjonen er nå. Det kan være å sette inn et suprapubiskateter, et slikt hun hadde før vi kom inn. Det andre kan være å kateterisere henne selv flere ganger om dagen, mens det siste er et kirurgisk inngrep. Det siste er kanskje minst aktuelt akkurat nå. For Anders har stor tro på at blæren skal klare jobben etter hvert. Han tror det er snakk om tid.

Vi har også vært tur ned i sentrum. Der trasket vi rundt i butikker og koste oss i flere timer. En stopp på den trivelige italienske restauranten Al dente på Oslo City fikk vi også tid til, og det ble det en kjempegod pizza på de voksne. Noen poser med varer ble også hjem. I kveld har mammsen og pappsen fått tid til å trene sammen. Sykepleier Katharina passet henne et par timer, og da stod blant annet resepsjonsarbeid på timeplanen for Synne. Det å få ta telefonene og rote i papirene var så absolutt populært. Nå tar vi snart kveld her i Oslo, og håper at alle får en ny trivelig juli-uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar