lørdag 16. mai 2009

Dagen før dagen

Her er det Tippeliga-fotball og Melodi Grand Prix i kveld, som i de aller fleste norske hjem. Stresset med å gjøre oss klar til nasjonaldagen og feiringen av 17. mai er vi ferdig med, og vi må nok innrømme at vi gjør ting litt mer lettvindt i år. Selv om vi skal vinke til Kongen og Dronningen i morgen, blir det ingen dress og bunad. Det får vi ta igjen neste år. Men fine skal vi bli alle tre. Nå er finstasen og norske flagg gjort klar. Vi har også vasket oss skikkelig og har i hele dag trent på å si hurra. Til og med trekket på vogna har måttet tåle en maskinvask idag, så her skal alt og alle være klar for 17. mai i Tigerstaden.


Såpebobler er veldig populært!!

I dag har vi hatt en forholdsvis rolig dag her på Riksen. Mamma har fått trent litt, mens pappsen og Synne har kost seg på rommet med en god bok og masse leker. Synne har også for første gang lekt seg i den gedigne sandkassen utenfor avdelingen vår. Det tok litt tid før hun fant tonen med finsanden, men etter hvert ble det kjempestas. Mindre bra ble det ikke når flere småfugler og et ekorn lekte seg i trærne rundt oss.


Synne i farta! Denne bilen har blitt et populært fartøy her på avdelinga:)

I ettermiddag fikk mammsen og pappsen barnepass av de trivelige sykepleierne på avdelingen. Det er forholdsvis rolig på avdelingen i helga, og med sitt smil er det aldri vanskelig å be om litt pass. De eldste på rom 2064 tok derfor turen ned til sentrum, der Jon Håkon fikk feiret Man United sitt seriegull med en kald en på en pub et sted i Oslo. Deretter fikk mammsen styre showet en times tid i handlestrøket, før vi inntok en kjempegod pizza på den trivelige restauranten Mama Rosa like ved Karl Johan.

I kveld har det som sagt gått i bading, fotball på tv og Melodi Grand Prix. I skrivende stund er det ikke klart hvordan det går i Moskva og Russland. Men flaggene er funnet fram, og hadde vi hatt champagne på huset, hadde nok korken gått i taket når Rybak`n får førsteplassen. Nå håper vi alle får en god natts søvn. Morgendagen blir hektisk for liten og stor, også her i Oslo. Vi gleder oss stort til å se barnetoget i hovedstaden. Kanskje kommer vi på Tv også....

Avslutter dagens blogg med å legge ved en videosnutt fra kveldens show ved leggetid:=) Bare klikk inn på trekanten på bildet under her!

Helt til slutt; HA EN SUPERFIN 17 MAI ALLE SAMMEN! HIPP HIPP HURRAAA:)


Full fres fordi om det er sent på kvelden. 17. mai-nerver kanskje?

1 kommentar:

  1. Hallois! Hærlig med videosnutt, det vil vi ha mange av!!! Tillykke med dagen i morgen, husk å vink til oss når linsa fanger dere!! Glad i dere alle tre!! Hipp Hipp Hurra

    SvarSlett