onsdag 20. mai 2009

Formpila på tur opp


Smilet er tilbake og tempen har sunket til normalen. Slik vil vi ha det framover.

Etter en et par dager med nærmere 40 i temperatur, var vi i dag tilbake til normalen. Både i dag tidlig og nå i kveld viste tempmålet 37,4 og det er ingen tvil om at antibiotikaen har fungert som den skal. Nå skal vi gå på medisinen et par dager til, slik at vi er 100 prosent sikre på at alle basiluskene er ute av kroppen.

Vi merker meget godt på Synne at ting er tilbake til normalen. Humøret er stigende, selv om kveldsstellet sammen med mammsen ikke er like morsomt bestandig. Tannpuss og våt klut i ansiktet er ikke favoritten kan man si. I dag har smilet vært tilbake og praten har til tider gått i ett. Med andre ord likedan som hun var før infeksjonen fikk tak. CRP-målingen i blodet viser fortsatt at infeksjonen er i kroppen, men at den ganske så sikkert er lavere i morgen.

Synne og pappsen var i dag på musikkstund, noe Synne liker veldig godt. Hun er litt tilbakeholden i starten, da de andre ungene som regel er eldre og er både mer frampå og lager høyere lyder. Men etter hvert fikk hun taket på både trommer og rangler, og det var stor stas da hun fikk være lammet på "Bæ, bæ lille lam".

I morgen er det røddag her på sykehuset som alle andre steder. Det betyr rolig dag og lite som skjer. Synne var allerede i kveld med ut på trilletur, og vogna må nok i sving i morgen også. Kanskje kan vi utforske Tigerstaden ytterligere om været holder seg stabilt og regnet uteblir. Et nytt Oslo-kart er allerede blitt kjøpt inn. Mi jabbast senar.

3 kommentarer:

  1. Godt å høre at pilen peker riktig vei igjen! Står ikke noe om hva pappsen spilte på, men regner med han er raskt frempå om skjeer legges frem :) Lykke til videre også!

    SvarSlett
  2. Det er bra Synne ikke har feber lenger. jeg har spilt fotballkamp i dag, 4-4 mot fram, neste gang tar vi dem. Nå danser jeg Micael Jackson med hatten på hodet!! jeg gleder meg til å treffe deg igjen Synne!! God helg til alle. P.S Skal hilse fra malin at hun savner deg veldig

    SvarSlett
  3. Hei Synne,Berit og Jon H!!!
    Her på Sjøvoll følger vi spent med på hvordan dere har det. Godt å se at det går riktig vei igjen. Synnemor ser ut for å takle alt på en fremragende måte, og blidere unge tror vi ikke finnes. Vi tenker masse på dere alle tre. Håper det går bra med "far sjøl" også.Lykke til videre.
    Stor klæm fra Fam. Østby Sjøvoll

    SvarSlett