lørdag 2. mai 2009

Lite urinproduksjon!


Synne, Berit og tante Inger Heidi koser seg med varm sjokolade i vårværet.

I natt ble det oppdaget at Synne produserte merkbart mindre urin enn tidligere. Dette har blitt fulgt med i hele dag uten at det har blitt gjort noe spesielt med det. Kateteret har blitt skylt et par ganger med tanke på at det kan være blodrester etc som kan legge seg til å tette kateteret. Ikveld har urinmengden tatt seg litt opp og det ser ut til å nærme seg normal mengde igjen.
Ellers har vi nådd en ny milepæl iom at intravenøsvæsken er tatt bort på dagtid. Nå skal hun bli forsynet kun av mat i sonde, samt at hun får litt sukkervann på natt for å oppnå nok væskemengde ila dagen. Vi har justert farten opp enda litt til, og nærmer oss snart ny pers på dette omerådet. Det ble et lite oppkast på formiddagen idag, men vi håper og tror det kommer av at det ble mye på en gang av medisiner, skyllevann og mat.
På formiddagen idag gikk vi oss en tur opp mot Sogn hageby og ned til Ullevaal stadion, hvor vi koste oss med litt kakao og winerbrød:) Tante Inger Heidi dro hjem i kveldinga, mens Stine og Catrine har nå inntatt Oslo for å underholde oss de neste dagene:) Det blir ikke kjedelig med disse damene!! Jon Håkon og Synne var på et lite besøk til fam Reitan/Stokke i 4 etasjen i kveld, mens mamsen fikk seg en liten time på øyet. Det har blitt litt lite med søvn de siste 3 nettene med alt som har vært med blod i urinen o.l så da må man forsøke å ta igjen litt på dagtid. Det hjelper da på om morgenene samme hvor trøtt jeg er, at tuppa kikker med stoooore øyne når jeg våkner og sier HEI som om hun har ligget lenge og ventet på at mamma skal våkne:) HÆRLIG!!
Nå for tida sitter hun å stabler bokser og gjør et forsøk på å si; ÅSSÅ DEN...ÅSSÅ DEN for hver boks hun stabler:) Har hørt det endel ganger og hermer det hun er god for.
Da skal jeg bare avslutte kveldens blogg med å ønske en forsatt fin lørdagskveld. Sender samtidig en liten hilsen til Jens som har bursdag idag, HIPP HIPP HURRA:)

2 kommentarer:

  1. Heia! Skjønner det blir noen opp- og nedturer. Hærlig å se at Synne fortsatt er i storform, så da velger vi å tro at alt ordner seg!:)Så artig at Synne skravler i vei!:))Snart får dere aldri fred:-D Pass nå godt på dere selv også!!:))
    Varme klemmer fra oss i Oppistuen:)

    SvarSlett
  2. Å så arti å sjå at litjtuppa bli bere å bere for kvar dag! ;) Tykje e ser for me at ho snakke i veg ja. :D Tenke så mykjy på då alle. ;) E ha nå vurti "tante" te lille Lucas, søstra te Espen som ha fått! Stor stas me smått ja! ;) Klæm frå Thale

    SvarSlett