mandag 18. mai 2009

Mer blod i årene


Med mer blod i årene blir det enda mere liv.

I dag var vi tilbake i hverdagen her i Sognsvannsveien 20, og like greit er egentlig det. Det var selvsagt artig og stort å få feire nasjonaldagen her i Oslo, men det skjer mye mer i forhold til Synnes situasjon på hverdagene. Dagen har som vanlig godt med til mating, spisetrening, leking og trening. Fysio Cecilie var kjempefornøyd med det Synne presterte på matta i dag, både i liggende stilling og på kne. Hun syntes det var stor forandring siden sist hun var på trening hos henne. Det viser at trening gjør mester, selv om det er mange lange skritt å ta enda.

Ellers så har Synne i ettermiddag fått tilført litt blod. En pakke med blod fra blodbanken i Oslo skal få opp blodverdiene på gullet, som i dag tidlig var så lavt som 7,7. Mye av dette skyldes at de daglig tar blodprøver, og her snakker vi ikke om noen dråper, men kanskje så mye som 10-15 ml. Dette blir mye over tid. Så nå stiger sannsynligvis hb-verdiene på prøvene i morgen, og Synne får enda mer energi.

Mor og far har brukt dagen til hver sin tur i treningsrommet. Dette er ikke favorittstedet til pappsen, men et nødvendig onde i opptreningen. Mitt motto er at det bedre å løpe en tur i gjørma enn å stå løfte massevis av kilo med jern til dundrende musikk og i et trangt og svett lokale. Nå er det kveldsmat på menyen, og det er kanskje ikke så dårlig tips at mor finner seg knekkebrød mens far prøver å jazze opp kveldsmaten med noe i toastjernet eller i stekepannen.
Ha en fin mandagskveld alle sammen. Vi synes det er kjempemorsomt å lese alle de oppmuntrende kommentarene dere skriver her på bloggen. Legger til slutt med en liten videsnutt og flere bilder fra gårdagens 17. mai-feiring på Slottsplassen. Det er ikke vanskelig å se at Synne storkoste seg.



De to finastanj i verden.
Synne og mammsen er klar for å feire 17. mai foran slottet.
Tar du et nytt bilde av meg mamma?

Folksomt på Karl Johan da skjønne du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar