tirsdag 19. mai 2009

En liten motbakke på veien.....

Igårkveld i 23.00 tida våknet Synne og var litt utilpass. Kjente at hun var febervarm, og ble litt usikker på om det var blodet hun fikk igår som ga henne varme i kroppen. Tempen viste 39 grader, og det ble etterhvert tilkalt lege for å se på henne. Etter å ha tittet litt på henne samt en sjekk av blodprøver som var tatt tidligere på dagen, ble det konkludert at det var "bare" en infeksjon på gang, så hun fikk paracet for å få ned tempen. Hun responderer godt på det, noe hun gjorde denne gangen også, og etter en lang prat med pappsen om heissj, pappaii osv så la hun seg endelig til ro. Idag har tempen fortsatt svinget opp og ned, og hun er blitt satt på 2 nye antibiotikaer for å ta knekken på bakteriene.



Humøret hennes svinger med temperaturen, men hun har vært overraskende fin form idag til tross for omstendighetene. Den lille damen slutter aldri å overraske når det gjelder sitt blide vesen. Her på huset lar de seg nok en gang imponere at hun er så tapper og tøff, situasjonen tatt i betraktning.

Ellers har vi idag fått besøk av spiseteamet. De var svært fornøyde med Synnes framskritt. Og som en liten gest til damene, så fant Synne ut at hun skulle prøve å drikke av imsdalflaska til mamma, til alles begeistring. Bare det at hun vil ta flaska i munnen er et stort steg for oss, men idag løftet hun itillegg flaska med tydelig tegn på å ville smake. Dette har vært veldig populært resten av dagen, og vi fikk også lurt henne til å prøve seg på flaske med smokk. Her er det litt vanskelig å forstå at hun må suge det til seg, så her må det trenes!!

Litt sutring har det vært i kveldinga da tempen nok en gang steg til værs. Men nå sover hun godt med en temp på normalen. Av erfaring fra tidligere infeksjoner, så går det gjerne et par dager før ting stabiliserer seg og hun er fri feberen.


Litt mammakos, dukka og drømmehagen på DVD er godt å ha når man er liten og syk:)

Naturligvis ved slike "syke-dager" må vi holde fortet og være på huset. Vi merker at dagene blir lengre når vi må være inne hele dagen, mot at vi kan ut på trilletur. Det er nok derfor oppholdet hittil har gått så bra, fordi Synne fram til nå har vært i fin form siden den begynnende avstøtningen hun hadde. Det at hun har vært i såpass fin form har gjort sitt til at vi har kunnet vært mye ute, noe vi i stor grad har vært. Det har nok også hjulpet på formen til Synne, og kortet ned dagene her på huset. Så det at det nå kommer en liten infeksjon er nesten å regne med siden det ellers har gått så bra. Men vi håper selvfølgelig hun kommer seg raskt, slik at vi igjen kan få ut og luftet oss litt. Vi har allerede flere planer klare for utflukter:)

Ikveld har jeg vært i trimrommet en tur, mens pappsen inntok en avslappende stilling framfor tv`n og fotballkamp. Blir nok snart natta, og håp om en feberfri dag imorgen:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar