fredag 22. mai 2009

Trivelig besøk idag:)

Har for tiden litt tekniske problemer og får ikke til å bruke internett på maskina vi har på rommet. Men låner ei maskin her på avdelinga slik at jeg får lagt ut noen ord fra dagens happeninger!


Vi fikk altså i formiddag et hyggelig besøk fra Hilde, Kim, Heidrun og Signe. Det er like trivelig å treffe venner og bekjente, så vi er evige takknemlig for alle som tar turen innom. Heidrun fant seg godt til rette på lekerommet her på avdelingen, mens vi andre koste oss på "kottet" vårt:)
Heidrun fargela dette bildet til Synne mens hun var på lekerommet. Tusen takk Heidrun! Det har fått sin plass på veggen på rommet:)
Heidrun, Signe og Synne i en munter prat:)

Signe og Jon Håkon kikker i den supre boka Synne fikk av fam Stokke:)
Ikke lenge etter de dro, var det klart for en ny fysiotime for mammsen og Synne. Hun er ikke heelt i storslaget, så det ble litt sutring da hun ble utfordret av fysioterapauten. Men det er nok det som må til, det at hun blir utfordret på de omerådene hun klart ligger etter, og vi ser det gir utvikling. Hun blir sterkere og sterkere for hver dag:)

Det dere ser her på videosnutten, er et tegn på at fysiotimene har sin virkning. Det at hun reiser seg for egen maskin i vogna, har vært langt fra realsistisk for 1mnd siden!!

Synne våknet i seks-tida i mårrest, og hadde bare en liten times dupp idag, så da var det vel på sin plass å sovne på stellebordet før klokka var passert syv ikveld. Vi har hatt en dag uten oppkast igjen, og koser oss med det så lenge det varer!

Nå skal jeg straks ta natta her, så håper vi å komme oss litt ut i frisk luft imorgen.

God helg alle sammen!

3 kommentarer:

  1. Arti å sjå kor overraska og stolt Synne va når hu kom sæ opp i sittende stilling!! God helg te dåkk aille

    SvarSlett
  2. Herlig videosnutt! FLink veitj ja :)

    SvarSlett
  3. Hærlig å sjå kerr Synne stråle, og kerr sterk ho ha vorti! For en framgang!!, og på såå kort tid:) Ser at ho fryde se sjøl å. Artig!!!:)
    Klem fra Oppistuen

    SvarSlett